Clearspring White Miso - Økologisk Upasteuriseret Hvid Miso
Økologisk Miso på sojabønner og riskultur i glas, også kendt som Tanshoku miso. Den er fuld modnet i cedertræsfade og følger de gamle traditionelle opskrifter.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Denne fantastiske, økologiske Tanshoku Miso (hvid miso) er lagret i 18 måneder i cedertræstønder - den helt traditionelle japanske metode.
Her er tale om en upasteuriseret miso, hvilket giver en mere kompleks smag og en meget naturlig fermentering.
Upasteuriseret miso er et nemlig et "levende" produkt, og uskadelige hvide gærbelægninger på toppen kan udvikle sig ved udsættelse for luft. Disse små belægninger kan blot skrabes af, da det er en del af den helt naturlige proces, der opstår i en fermenteret, upasteuriseret miso.
Smagen vil udvikle sig over tid, ligesom farven også kan blive mørkere med tiden.
Fermenteringen kan også få glassets låg til at bule op. Det har ingen betydning for produktets kvalitet.
Hvis du ønsker at begrænse fermenteringen, kan du med fordel opbevare glasset ved 10 – 25°C før åbning.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 270g
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
SOJAbønner* (53%), ris kultur*, havsalt, vand.
*Økologisk dyrket. Produceret i Japan med ikke-EU soja.
Energi (kJ) | 587 kJ |
Energi (kcal) | 141 kcal |
Fedt | 5,6 g |
(heraf mættet) | 0,7 g |
Kulhydrat | 5,3 g |
(heraf sukkerarter) | 4,1 g |
Protein | 11 g |
Salt | 13,1 g |