Te Sencha Grøn Te 1kg QB00100

Sencha Grøn Te 1kg

Elsker du den klassiske japanske sencha te? Så er denne 1kg pose med lækker Sencha grøn te lige noget for dig!

298,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Grøn te dyrket i den hårde vildmark, der spænder over 400 meters højde ved foden af bjerget Kirishima i Kagoshima præfekturet.

Sencha grøn er en af de mest udbredte former for dyrket japansk te. Man plukker de knopper, der spirer fra forår til sommer, damper og tørrer bladene, inden de kan nå at oxidere, så man får sort te. Sammenlignet med produktion af te på industrielle plantager, er denne sencha kendetegnet ved en meget stærkere aroma og bevarelse af flere smagsnuancer.

Arbejdet med grøn te er en nænsom proces, og høsten et intenst arbejde i den korte periode, hvori bladende opnår den ønskede smag. Hamasashoten har inddelt planterne efter typen af vækst og periode, hvoraf denne Sencha 1 kg har en længere vækst end f.eks. Sencha 100g.

Bladene har derfor karakter af flere tanniner i smagen og et højere indhold af koffein. Ønskes en sencha oplevelse med mere umami og færre tanniner i smagen, anbefaler vi derfor Sencha 100g :)


Hamasashoten dyrker deres te i de smukke japanske bjerglandskaber på helt naturlig vis. Derfor har teen også det japanske økologi-stempel "JAS", som betyder, at der ikke benyttes pesticider eller kemikalier, og at teen dyrkes på den traditionelle, naturlige måde. 

Tilbehør medfølger ikke.


Sikker Opbevaring af Te

Passer du godt på dine teblade, holder de længere.
Dette giver måske sig selv, men taget den store omhu i betragtning hvormed te dyrkes i Japan, ville det være en skam ikke at få det maksimale ud af de fine planter.

De tre primære faktorer, der kan være med til at påvirke kvaliteten af din te, er varme, fugtighed og sollys.

Vi anbefaler derfor, at man enten beholder sin te i den oprindelige indpakning, der kommer med genluk i toppen, hvis det er vores 100g Hamasashoten te, eller at man anskaffer sig en tedåse af høj kvalitet og helst ikke af plastik. Sæt som udgangspunkt beholderen i et mørkt, tørt hjørne, og er der tale om matcha-pulver, må den også gerne sættes i køleskabet efter åbning. Aromaen i denne te er nemlig særligt sårbar over for ændringer i omgivelserne.

Produktinformation

QB00100
Produktinformation
Vægt
1kg
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Grøn te (100%)