Te Hojicha Ristet Grøn Te Løs 100g QB00030

Hojicha Ristet Grøn Te Løs 100g

Ristet grøn te i løs vægt fra Japan. Tebladene ristes nænsomt til farven skifter fra grøn til rødbrun. Smagen er mild og let ristet, men en snert af karamel. 

39,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Hamasashoten dyrker deres te i de smukke japanske bjerglandskaber på helt naturlig vis.

Derfor har teen også det japanske økologi-stempel "JAS", der betyder at der ikke benyttes pesticider eller kemikalier, og at teen dyrkes på den traditionelle, naturlige måde. 

Det er ikke kun med til at give en sund te, det medvirker også at teen er fuld af smag og kraft. Denne Houjicha te består af teblade og kviste, der nænsomt ristes under omrøring for at sikre en ensartet og delikat smag, samt en unik aroma.

Fordelingen af plantedelene er således, at der forefindes 10kg kviste pr. 100kg færdigristet Houjicha.

Tilbehør medfølger ikke.

Sikker Opbevaring af Te

Passer du godt på dine teblade, holder de længere.
Dette giver måske sig selv, men taget den store omhu i betragtning hvormed te dyrkes i Japan, ville det være en skam ikke at få det maksimale ud af de fine planter.

De tre primære faktorer, der kan være med til at påvirke kvaliteten af din te, er varme, fugtighed og sollys.

Vi anbefaler derfor, at man enten beholder sin te i den oprindelige indpakning, der kommer med genluk i toppen, hvis det er vores 100g Hamasashoten te, eller at man anskaffer sig en tedåse af høj kvalitet og helst ikke af plastik. Sæt som udgangspunkt beholderen i et mørkt, tørt hjørne, og er der tale om matcha-pulver, må den også gerne sættes i køleskabet efter åbning. Aromaen i denne te er nemlig særligt sårbar over for ændringer i omgivelserne.

Produktinformation

QB00030
Produktinformation
Vægt
100g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Ingredienser: ristet grøn te 100%

Produceret af Hamasa Shoten 200111601

Kontrolleret af CJOFG JP-BIO-004