Tilbehør Japanske Tænger Til Madlavning 17,5cm VD34350

Japanske Tænger Til Madlavning 17,5cm

Smarte køkkentænger i rustfrit stål til madlavning. Det smarte design gør at den gribende del af tængerne ikke rører bordet når man lægger dem fra sig.

110,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Disse japanske køkkentænger er ikke bare almindelige tænger. De har, med et simpelt, men på samme tid genialt design, revolutioneret hvordan tængerne bruges i praksis i køkkenet.

Du kender det sikkert - man skal lige vende noget på panden, fiske noget op af gryden, løfte noget væk fra skærebrættet. Og nu står du med tænger der er fedtet ind i sovs, olie, suppe, eller andre ting. Du lægger dine madtænger på bordet, og nu er det hele griset til!

Med disse japanske tænger, slipper du helt for griseri i køkkenet! Det smarte design gør nemlig, at når tængerne lægges på bordet, rører selve delen der griber om maden, ikke bordet! Slut med sovs på bordpladen og slut med at bruge tid på at tørre op, eller finde noget at lægge sine tænger på.

Selv samme funktion, giver dig også mulighed for at hænge dine tænger på kanten af en gryde, en skål, eller andre redskaber i køkkenet. Så har du dem altid lige ved hånden, dér hvor du skal bruge dem!

Og som om det ikke var nok, så har disse tænger også små indhak, der gør at de ikke glider ned i panden, når du bruger dem i forbindelse med stegning. De kan altså ligge på kanten af panden, uden at glide ned i maden - dét er smart!

Japanerne har virkelig tænkt sig om, da de designede disse smarte tænger til mad. Udover de smarte funktioner i designet, er de fremstillet af rustfrit stål, der sikrer en lang holdbarhed og en høj robusthed.

Brug dem som salat tænger, grill tænger, eller bare som en ekstra hånd i køkkenet når du vender nudler, stegt kød, grøntsager og meget, meget mere.

Produktinformation

VD34350
Produktinformation
Længde
17,5cm

Du vil eventuelt også synes om