Matcha Chashaku - Bambus Ske Til Matcha - Flot ske til matcha te pulver udført i ren naturlig bambus. Denne type ske er også kendt som Chashaku og er perfekt til dosering af matcha tepulver.

Matcha Chashaku - Bambus Ske Til Matcha

Flot ske til matcha te pulver udført i ren naturlig bambus. Denne type ske er også kendt som Chashaku og er perfekt til dosering af matcha tepulver.

29,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne ske, kaldet en Chashaku, er en traditionel japansk bambusske lavet specifikt til matcha te, og den er en stor del af den traditionelle japanske matcha te-ceremoni. Skeen er specielt designet til at indeholde ca. 1 gram matcha pulver. Matcha te bliver traditionelt tilberedt i en skål kaldet matchawan i stedet for en kop eller et krus.
Et piskeris af bambus, kendt som chasen, bliver brugt til at piske matcha pulveret med, til det er opløst i vandet.
Mængden af matcha te afhænger af individuelle præferencer, men en portion indeholder typisk 1-1,5 gram matchapulver.

Traditionelt set er "tynd te" (kaldet usucha) tilberedt med én chasaku matcha og ca. 75-100 ml varmt vand (80ºC) der piskes til pulveret er opløst og et fint skum dannes på toppen af teen.

"Tyk te" (kaldet Koicha) indeholder væsentlig mere matchapulver. Den består af 4-6 chashaku og omkring 150 ml varmt vand (80ºC). Denne type matcha te giver en meget mere intens og sødere smag. Det er sværere at piske pulveret i vandet og denne metode producerer ikke den karakteristiske fine skum på overfladen. Denne metode bliver næsten kun brugt i traditionelle japanske teceremonier.

Obs! Bambus Chashaku bør ikke rengøres i opvaskemaskine, da varmen kan påvirke formen. Benyt i stedet en fugtig klud og tør efter :)

Produktinformation

VG89271
Produktinformation
Længde
18cm
Produceret i
Kina
Materiale
Bambus

Du vil eventuelt også synes om