Tilbehør Benriner Japansk Mandolinjern No.64 VD00064

Benriner Japansk Mandolinjern No.64

Fantastisk mandolinjern fra japanske Benriner - skær dine rodfrugter og grøntsager på ingen tid med dette praktiske mandolinjern med en bredde på 64mm.

339,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Laveste pris på PriceRunner

For kendere, er Benriner det eneste rigtige mandolinjern. For dem der ikke kender dem, er det en helt fantastisk oplevelse at prøve dette japanske mandolinjern for første gang.

Denne udgave af det klassiske japanske mandolinjern fra Benriner, er 64mm bredt og kommer med hele 4 forskellige blade.
Der er selvfølgelig det almindelige knivblad, men der medfølger også tre blade til strimling og julienne af forskellig tykkelse.

Mandolinjernet er udstyret med en masse smarte, simple funktioner, der gør det til en leg at bruge i hverdagen. Du vil hurtigt opdage hvor mange ting du kan bruge et mandolinjern til, og hvor let det er at indstille, rengøre og benytte.

På undersiden af mandolinjernet finder du den smarteste af alle funtionerne - den store drejeskrue der indstiller tykkelsen du vil skære dine grøntsager med.
Ikke noget med at indstille hver side af knivbladet eller finde et hak der passer. Nej, her drejer du simpelthen bare på skruen, og så indstiller du trinløst tykkelsen du ønsker at skære med! En japansk genistreg!
Tykkelsen kan indstilles mellem 0,5mm og 5mm. Det er også muligt at stille slisken højere end bladet, hvilket er med til at beskytte både bladet og dine fingre under opbevaring.

Derudover har Benriner mandolinjernet selvfølgelig også andre smarte tricks gemt i ærmet!
F.eks. kan du let stille bunden af dit mandolinjern på skærebrættet, da det har en non-slip belægning på basen.
Det har smarte små indhak der gør det let at holde mandolinjernet mod kanten af et skærebræt, en skål eller et fad, og der medfølger selvfølgelig en finger-beskytter, så du let og sikkert kan snitte dine grøntsager.

Endnu en smart funktion, er, at du ikke behøver skifte selve knivbladet ud, for at skære strimler. Du indsætter blot det ønskede strimmel-blad i den specielle indsats, strammer to skruer med fingrene og snitter løs! Det tager kun et par sekunder, og så er du klar.

Sidst, men ikke mindst, kan alle dele på et Benriner mandolin jern skilles ad og vaskes. Det gør det let at vedligeholde og rense sit mandolinjern, og skulle det ske i et sjældent tilfælde at bladet bliver sløvt, kan det selvfølgelig skiftes. Mandolinjernet er fremstillet i BPA-fri plast og bladene er i rustfrit stål.

OBS!
Benriner anbefaler ikke maskinopvask.
Pas på fingrene - Benriner mandolinjern er utroligt skarpe, så vær varsom når du benytter mandolinjernet!

Produktinformation

Benriner
VD00064
Produktinformation
Bredde
64mm
Medfølgende tilbehør
3 julienne blade - fin, mellem, grov.
Fingerbeskytter i plast