Mandolinjern Benriner Jumbo Japansk Mandolinjern No.120 VD00120

Benriner Jumbo Japansk Mandolinjern No.120

Fantastisk mandolinjern fra japanske Benriner - skær dine rodfrugter og grøntsager på ingen tid med dette praktiske mandolinjern med en bredde på 120mm.

599,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

For kendere, er Benriner det eneste rigtige mandolinjern. For dem der ikke kender dem, er det en helt fantastisk oplevelse at prøve dette japanske mandolinjern for første gang.

Denne udgave af det klassiske japanske mandolinjern fra Benriner, er 120mm (12cm) bredt og kommer med et forstærket knivblad til større grøntsager.
Modsat de mindre modeller, medfølger der IKKE blade blade til strimling og julienne til denne model.

Mandolinjernet er udstyret med en masse smarte, simple funktioner, der gør det til en leg at bruge i hverdagen. Du vil hurtigt opdage hvor mange ting du kan bruge et mandolinjern til, og hvor let det er at indstille, rengøre og benytte.

På undersiden af mandolinjernet finder du den smarteste af alle funtionerne - den store drejeskrue der indstiller tykkelsen du vil skære dine grøntsager med.
Ikke noget med at indstille hver side af knivbladet eller finde et hak der passer. Nej, her drejer du simpelthen bare på skruen, og så indstiller du trinløst tykkelsen du ønsker at skære med! En japansk genistreg!

Tykkelsen kan indstilles mellem 0,5mm og 9mm. Det er også muligt at stille slisken højere end bladet, hvilket er med til at beskytte både bladet og dine fingre under opbevaring.

Derudover har Benriner mandolinjernet selvfølgelig også andre smarte tricks gemt i ærmet!
F.eks. kan du let stille bunden af dit mandolinjern på skærebrættet, da det har en non-slip belægning på basen.
Det har smarte små indhak der gør det let at holde mandolinjernet mod kanten af et skærebræt, en skål eller et fad, og der medfølger selvfølgelig en finger-beskytter, så du let og sikkert kan snitte dine grøntsager.

Sidst, men ikke mindst, kan alle dele på et Benriner mandolin jern skilles ad og vaskes. Det gør det let at vedligeholde og rense sit mandolinjern, og skulle det ske i et sjældent tilfælde at bladet bliver sløvt, kan det selvfølgelig skiftes. Mandolinjernet er fremstillet i BPA-fri plast og bladene er i rustfrit stål.

OBS!
Benriner anbefaler ikke maskinopvask.
Pas på fingrene - Benriner mandolinjern er utroligt skarpe, så vær varsom når du benytter mandolinjernet!

Produktinformation

Benriner
VD00120
Produktinformation
Bredde
120mm
Medfølgende tilbehør
Fingerbeskytter i plast