Spisepinde Hexagonal Rød Non-slip 22,5cm - Hexagon Chopsticks har deres navn efter formen på spisepindene - det er nemlig en 6-sidet spisepind med et let twist, der giver et ekstra godt greb om maden.

Spisepinde Hexagonal Rød Non-slip 22,5cm

Hexagon Chopsticks har deres navn efter formen på spisepindene - det er nemlig en 6-sidet spisepind med et let twist, der giver et ekstra godt greb om maden.

49,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Disse luksuriøse, hexagonale spisepindene på 22,5 cm, har et fantastisk komfortabelt greb og en form der hjælper dig med at gribe ekstra godt fat om maden. Spisepindene er skåret så de har 6 sider, der er "twistet", så de ligger super naturligt i hænderne. Spidserne har en ru overflade der giver et non-slip greb om mere glatte madvarer som f.eks. nudler eller grøntsager i supper.

Alt fra ris til nudler samles let op med disse flotte spisepinde, alt imens du er sikret et behageligt, selvsikkert greb.
En helt anden oplevelse end normale spisepinde, og fremstillet af en kerne af træ, der er lakeret med en super hårdfør overflade for lang holdbarhed.

Produktinformation

VD42080
Produktinformation
Længde
22,5cm
Produceret i
Japan
Materiale
PBT-belagt træ
Egenskab
Varmebestandig op til 200 ℃