Spisepinde Spisepinde Sæt Med Holdere 5 stk. Pastel VA19304

Spisepinde Sæt Med Holdere 5 stk. Pastel

Sæt med 5 flotte spisepinde og matchende spisepindeholdere med detaljerige mønstre. Perfekt som gave til dem, der ønsker traditionelle spisepinde.

139,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Disse fine spisepinde i lakeret træ kommer i fem forskellige pastelfarvede mønstre med fem tilhørende spisepinde holdere i matchende pastel farver. 
Holderne har en glasklar dekorativ 'crackle glaze', der er nem at rengøre.

Spisepindende er en smuk tilføjelse til borddækningen og med de skønne små holdere, kan man lægge pindende fra sig uden at grise bordet til.
Spisepindende ser ikke bare godt ud, de ligger også godt i hånden og giver dig en autentisk oplevelse når du nyder dine asiatiske retter derhjemme.

Både spisepinde og holdere leveres desuden i en flot sort æske, der gør dem til en oplagt gaveidé.

Passes der på pindene, kan du desuden afbestille engangsspisepindene fra din næste omgang take-away og hjælpe miljøet en lille smule på vej.

Hashioki

Klargør dit japanske måltid på en traditionel måde med en hashioki hvileplads til dit spisepindesæt. 

Den japanske præference for borddækning har spisepindene placeret oven på en hashioki direkte foran den spisende med spidsen pegende modsat den dominerende hånd, som der skal spises med, og i øvrigt horisontalt med bordkanten.

Denne borddækning tager udgangspunkt i Ichiju Sansai traditionen, der er indbegrebet af det japanske måltid. Denne "En suppe og tre retter"-facon serveres oftest i flere små skåle og indeholder ris, klar suppe, osuimono, pickles, tsukemono, en proteinholdig hovedret med f.eks. fisk, en simret sideret, Nimono, og en ret med sauce, Aemono, over f.eks. tofu, tang og tilberedte grøntsager. Eftersom ris og pickles er selvfølgelige, benævnes de ikke i Ichiju Sansai.

Japansk Etikette

Benytter du engangsspisepinde, bør de splittes horisontalt og ikke unødigt gnides mod hinanden. Risikoen for splinter fra moderne spisepinde er minimal og at gnubbe dem sammen mod hinanden kan uhøfligt signalere, at du er utilfreds med kvaliteten.

Eftersom dine hashi ikke er det samme som en ske eller gaffel, er der ikke behov for at slikke eller suge maden af spidserne, som heller ikke bør ligge fladt på bordet af hensyn til hygiejne. Pindene holder blot på maden, idet den transporteres fra service til munden.

Er der tale om flere retter til deling omkring et bord, bør de samme hashi ikke benyttes til at uddele mad til andre eller samle mad op fra fællesanretningerne. Her er hashioki virkelig belejlige at hvile dine personlige spisepinde på, imens du håndterer et andet sæt, eller når du er færdig med at spise.

Er det en meget familiær forsamling spisende, kan den tykke ende af pindene ligeledes benyttes til fællesretterne.

Det er generelt ikke velanset at prikke til sin mad, gennembore stykker af mad eller efterlade pindene vertikalt stikkende op af en skål, da dette associeres med japanske begravelsesritualer. Af samme årsag bør mad heller ikke flyttes direkte mellem hinandens spisepinde, da denne praksis symboliserer overleveringen af den afdødes knogler.

Produktinformation

VA19304
Produktinformation
Bredde
Holdere: 2,4cm
Længde
Holdere: 4,7cm
Spisepinde: 22,5cm
Medfølgende tilbehør
Gaveæske
Produceret i
Kina
Materiale
Holdere: Keramik
Spisepinde: Træ

Du vil eventuelt også synes om