Lee Kum Kee Glutenfri Teriyaki Sauce 368g
Koncentreret glutenfri teriyaki sauce til at krydre og marinere alt fra stegte nudler til grillet kød og grøntsager. Smagen er umamifyldt, fyldig og sød :)
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Teriyaki sauce er en tyk salt-sød marinade baseret på sojasauce og krydderier med stor udbredelse i det japanske og mange andre asiatiske køkkener.
Den benyttes oftest som en slags glaze til grillet kød, stegte grøntsager, yakitori og nudler, men den kan også bruges som en lækker dippingsauce eller flot mørk topping til f.eks. tempura sushi. Teriyaki sauce fra Lee Kum Kee er glutenfri med en karamelliseret farve og en sød, salt og umamifyldt smag, der ikke er tilsat konserveringsmidler, farve eller smagsforstærkere.
Med denne i skabet behøver glutenallergikere ikke bekymre sig for at gå på kompromis med madlavningen :)
Tilberedning
Som marinade og krydderi anbefaler vi 2 spsk sauce til 200g ingredienser.
Saucen er koncentreret i sin smag, men tilsæt gerne mere, hvis du ønsker mere dybde og mundfylde.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 368g
- Produceret i
- Kina
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Sukker, sojasauce (vand, sojabønner, salt, majsstivelse), vand, riseddike (vand, ris, salt), tomatpuré, majsstivelse, ingefær, løg, hvidløgspulver.
Allergener: Soja
Oprindelse: Kina
Energi (kJ) | 736 kJ |
Energi (kcal) | 173 kcal |
Fedt | <0,5 g |
(heraf mættet) | <0,1 g |
Kulhydrat | 39,0 g |
(heraf sukkerarter) | 36,0 g |
Protein | 3,6 g |
Salt | 4,9 g |