Beskrivelse
Panko er store flager af rasp. Bruges ofte til ebi fry, friturestegte jomfrurejer samt friturestegte koteletter serveret med tonkatsu sauce. Ebi fry er også populært at bruge i maki-ruller.
Panko laves af et helt specielt panko brød, der bagt i en speciel ovn. Brødet har en mere sprød og luftig tekstur end de fleste europæiske brød og absorberer ikke nær så meget olie eller smør som almindelig rasp, når den steges, hvilket resulterer i en mere let og crispy tekstur til dine dybstegte retter.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 200g
- Produceret i
- Korea
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
HVEDEmel, palmeolie, sukker, salt, gær
Energi (kJ) | 1548 kJ |
Energi (kcal) | 370 kcal |
Fedt | 3,6 g |
(heraf mættet) | 1,1 g |
Kulhydrat | 74,8 g |
(heraf sukkerarter) | 4,35 g |
Protein | 12,53 g |
Salt | 1,71 g |