Sauce Otafuku Spicy Okonomiyaki Sauce 300g KA00142

Otafuku Spicy Okonomiyaki Sauce 300g

Den klassiske Okonomiyaki sauce med et spicy twist fra røgede chipotle chili!

39,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne spicy udgave af Okonomiyaki saucen er tilsat røgede chipotle chilipebre som giver saucens smag en ekstra dimension og selvfølgelig et kick fra chilien. Fuldstændigt uimodståelig!

Du har hørt om det, set det - måske endda smagt det. Tilbyd dine venner "okonomi sauce" eller "okonomiyaki sauce" på deres pizza eller burger, og du vil med garanti få mere end et par forvirrede blikke. De fleste uden for Japan har ikke hørt om denne lækre sauce, og de fleste vil ikke glemme den, når de har smagt den. Men hvad er denne mystiske brune sovs?

Okonomi sauce er "i familie" med Worcestershire sauce, men den er langt sødere og mindre salt end sin britiske fætter. Dette skyldes, at Worcestershire's vigtigste ingrediens og kilden til dens stærke umami smag er ansjos, mens Okonomi saucens hovedbestanddel er dadler. Worcestershire sauce bruger også tamarind, som har en sød og sur smag, mens Okonomi sauce bruger rosiner for en mildere smag. Og ikke mindst er den meget mere tyktflydende end den traditionelle Worcestershire sauce.

Okonomi sauce går godt på alt! Brugen er ikke kun begrænset til okonomiyaki, okonomi sauce er fantastisk på burgere og bøffer, som dip til grøntsager og kød, i supper og som marinade. Ligesom BBQ sauce giver den søde, røgfyldte smag et ekstra element til næsten enhver type mad du laver.

Produktinformation

Otafuku
KA00142
Produktinformation
Vægt
300g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Fruktose-glukose sirup, frugt og grøntsager (tomat, løg, æble, hvidløg, gulerod, fersken, appelsin, dadel), vand, sukker, riseddike, hydroliseret SOJA protein, salt, glukosesirup, krydderier, bonito(TUN)-ekstrakt, fortykningsmiddel (E1414, E412), farvestof (E160c).

Energi (kJ) 146 kJ
Energi (kcal) 35 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 9 g
   (heraf sukkerarter) 9 g
Protein 0,0 g
Salt 0,9 g