Tempura Otafuku Ika Tenkasu 120g AZ00120-u

Otafuku Ika Tenkasu 120g

Ika Tenkasu er friturestegte tempura-krummer med ægte blækspruttte - perfekt til autentiske retter som Takoyaki og Okonomiyaki.

39,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Tenkasu er en af de ingredienser som giver prikken over i'et til klassiske japanske retter som Takoyaki og Okonomiyaki, men også som topping af Maki sushi ruller, Udon og Soba nudelsupper eller i Onigiri risboller.
Du kan godt lave retterne uden, men med Tenkasu får du den helt rigtige konsistens og smag. Præcis som når du får retterne serveret i Japan.

Otafuku er kendt for deres udsøgte Tenkasu der både byder på fantastisk smag og konsistens. Tilføj disse tempura krummer til dine japanske retter og få den helt autentiske japanske smag frem i din mad!

Denne Ika Tenkasu - også kendt som Ikaten Tenkasu Tenka - er fremstillet med ægte blæksprutte og blækspruttepulver (100% tørret blæksprutte).

Ved hjælp af ren rapsolie får denne Tenkasu en mild smag og en sprød tekstur. Den afkøles straks efter stegning for at beholde så meget smag som muligt og sikre den velkendte sprøde kvalitet som Otafuku Tenkasu er elsket for i Japan.

Produktinformation

Otafuku
AZ00120-u
Produktinformation
Vægt
120g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

HVEDEMEL, rapsolie, BLÆKSPRUTTE-tempura (HVEDEMEL, rapsolie, tørret BLÆKSPRUTTE, stivelse, krydderier), tørret BLÆKSPRUTTE pulver, salt, smagsforstærkere (E621, E635), glucose, chilli, emulgator (E473), krydderiekstrakt.

Opbevares på køl efter åbning. Produkt fra Japan.

Energi (kJ) 2500 kJ
Energi (kcal) 588 kcal
Fedt 40,4 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 45,6 g
   (heraf sukkerarter) 0,6 g
Protein 3,7 g
Salt 6,5 g