Koji Alchemy
Koji Alchemy er den første bog om fermentering, som bestræber sig på at afdække koji og de tilhørende unikke processer - en grundpille i japansk madlavning.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Koji Alchemy er den første bog om fermentering, der udelukkende fokuserer på koji og de processer, koncepter og opskrifter, der knytter sig hertil.
Denne alsidige mikroorganisme er fundamental i dannelsen af den eftertragtede umami - det helt særlige smagsaspekt, der er så kendetegnende for oplevelsen af sojasauce, miso, mirin og mange andre essentielle madvarer og specialiteter i det japanske køkken.
Denne næsten magiske ingrediens gøres lettilgængelig med præcis vejledning om opbevaring, anvendelse, udvælgelse af sporer og vækstbetingelser. De to forfatterkokke, Jeremy Umansky og Rich Shih, har med bogen sammenfattet et flot og udtømmende materiale om koji, som både er vedkommende for professionelle og for aspirerende fermenteringsentusiaster.
Udforsk det japanske køkken i dybden og begynd at kultivere din egen koji med praktisk vejledning, nærstuderede smagsprofiler og opskrifter på mere end 35 saucer, smagsgivende pasta, gæringer, charcuterie, ost og alkohol.
Bogen er i 2020 anmeldt af The Independent som én af de 7 bedste bøger om fermentering.
Læs mere om koji på vores blog.
Produktinformation
Produktinformation
- Sprog
- Engelsk
- Sidetal
- 352
- Forfatter
- Rich Shih & Jeremy Umansky
- Format
- Hardcover