Gryder og pander Tamagoyaki Pan - Japansk Firkantet Omelet Pande VD65550

Tamagoyaki Pan - Japansk Firkantet Omelet Pande

Speciel firkantet pande, kendt som en japansk omeletpande, designet til at lave Tamagoyaki. Non-stick pande der virker på både induktion, gas og keramisk komfur

349,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Formen på denne pande er designet helt specielt til at lave de lækre Tamagoyaki omeletter. Denne type omeletpande er kvadratisk i bunden og har en buet front, der gør det nemmere at folde omeletten til den klassiske Tamagoyaki form.

Denne pande har en helt specielt udformet underside, der ved hjælp af en blanding af stål og aluminium i et sindrigt design, giver god varmefordeling på alle typer komfurer, samtidig med du er sikret nænsom opvarmning af panden, så din omelet eller andre retter, er sværere at brænde på.

Håndtaget er integreret i designet uden udstikkende nitter eller andet - det sikrer let rengøring og en inderside af panden der gør det så let som muligt at tilberede lækre retter.

I det japanske køkken er der flere typer tamagoyaki. Den mest basale form fremstilles ved at kombinere æg og krydderier som sukker eller sojasovs. Derudover kan sake og mirin tilsættes for ekstra sødme og smag. En alternativ version inkluderer en blanding af rejepuré, revet yam, sake og æg.

Tamagoyaki serveres over hele verden i form af nigiri og bruges også i mange typer sushiruller. I Japan kan du nyde tamagoyaki som en morgenmadsret med toppings. Som en del af en sushi/sashimi middagen kan du også få tamagoyaki som en dessert!

Panden kan bruges på både induktion-, gas- og keramisk komfur.
Panden er belagt med en super holdbar PFOA-fri non-stick belægning.

Produktinformation

VD65550
Produktinformation
Højde
3,5cm
Bredde
21cm
Længde
23cm
Materiale
Stål og aluminium
Kompatibel med
Gaskomfur
Glaskeramisk komfur
Induktionskomfur
Kogeplade

Du vil eventuelt også synes om