Wok pander Wok Pande Carbon Stål Flad Bund 33cm VC17285

Wok Pande Carbon Stål Flad Bund 33cm

Wok pande med flad bund udført i stål med håndtag i træ. Få fuld smæk på dine stirfry retter med en traditionel wokpande!

179,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne wok pande er udført i ren carbon stål, der har en fantastisk evne til at lede varme, samtidig med det er enormt holdbart.

Den flade bund er velegnet til et gaskomfur, der er designet med mindre plads til dybe pander over blusset, og som derfor sidder oven på riller eller en rist. 
Producenten anbefaler brug med gas, da stålet er skabt til at overføre varme meget hurtigt, og ikke til at holde på varmen. Det kan derfor kræve en anden stirfry teknik at bruge panden på andre komfurtyper end gas, da der ingen varmeoverførsel vil være, når panden slipper komfuret.
Denne pande anbefales IKKE til induktionskomfurer.

En traditionel wok pande er et fantastisk køkkenredskab. 
Wok pander fås i mange forskellige størrelser og udformninger, men fælles for dem alle, er deres evne til at overføre varme meget direkte, og tilberede de klassiske stirfry retter fra de mange asiatiske køkkener.

Som regel forbinder man en wok med asiatiske retter, hvilket de selvfølgelig er fantastiske til at lave i. Men en wok pande er ikke bare god til asiatiske retter - det er også en god investering til mange andre formål i køkkenet. F.eks. kan man let lynstege grøntsager til lækre wraps, friturestege i olie og mange andre formål. Her er den flade model særligt egnet til de retter, hvor en ensartet stegeoverflade er ønsket.

En anden fordel ved wokken er, at den gør det nemt at få mest muligt ud af mindst muligt.
Udformningen på wokpanden gør, at du generelt bruger mindre fedtstof til stegning. Selvom det måske kan se ud af meget i bunden af panden, så bruger du faktisk ofte mindre olie, end du ville gøre på en flad pande.

En anden fordel ved wokken, er hastigheden - det går nemlig ret hurtigt når du skal lave maden i din wok. Som udgangspunkt er det retter med masser af grøntsager og jo tyndere du snitter dem, jo hurtigere går det også med tilberedningen. En anden stor fordel ved wokken er i og med at den er rund og har meget høje kanter, så bliver det også nemmere at vende råvarerne rundt med hinanden, uden de ryger ud på komfuret. Netop derfor er wokken det foretrukne værktøj til stirfry retter.

Produktinformation

VC17285
Produktinformation
Højde
14,7
Håndtag Materiale
Træ
Produceret i
Kina
Materiale
1mm Carbon stål
Diameter
33cm
Kompatibel med
Gaskomfur
Kogeplade

Du vil eventuelt også synes om