Wok pander Wok Pande Deluxe Carbon Stål Flad Bund 30cm VC88062

Wok Pande Deluxe Carbon Stål Flad Bund 30cm

Wok pande med flad bund udført i sort carbon stål med lækkert håndtag i mørkt træ. Få fuld smæk på dine stirfry retter med en traditionel wokpande!

249,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne wok pande er udført i ren sort carbon stål, der har en fantastisk evne til at lede varme, samtidig med det er enormt holdbart.
Denne type stål, kombineret med det smukke håndtag skåret i mørkt træ, giver en pande der ser ekstra eksklusiv ud, uden at gå på kompromis med de fantastiske egenskaber fra en klassisk carbonstål wokpande!

Den flade bund er velegnet til et gaskomfur, der er designet med mindre plads til dybe pander over blusset, og som derfor sidder oven på riller eller en rist. 
Producenten anbefaler brug med gas, da stålet er skabt til at overføre varme meget hurtigt, og ikke til at holde på varmen. Det kan derfor kræve en anden stirfry teknik at bruge panden på andre komfurtyper end gas, da der ingen varmeoverførsel vil være, når panden slipper komfuret.

En traditionel wok pande er et fantastisk køkkenredskab. 
Wok pander fås i mange forskellige størrelser og udformninger, men fælles for dem alle, er deres evne til at overføre varme meget direkte, og tilberede de klassiske stirfry retter fra de mange asiatiske køkkener.

Som regel forbinder man en wok med asiatiske retter, hvilket de selvfølgelig er fantastiske til at lave i. Men en wok pande er ikke bare god til asiatiske retter - det er også en god investering til mange andre formål i køkkenet. F.eks. kan man let lynstege grøntsager til lækre wraps, friturestege i olie og mange andre formål. Her er den flade model særligt egnet til de retter, hvor en ensartet stegeoverflade er ønsket.

En anden fordel ved wokken er, at den gør det nemt at få mest muligt ud af mindst muligt.
Udformningen på wokpanden gør, at du generelt bruger mindre fedtstof til stegning. Selvom det måske kan se ud af meget i bunden af panden, så bruger du faktisk ofte mindre olie, end du ville gøre på en flad pande.

En anden fordel ved wokken, er hastigheden - det går nemlig ret hurtigt når du skal lave maden i din wok. Som udgangspunkt er det retter med masser af grøntsager og jo tyndere du snitter dem, jo hurtigere går det også med tilberedningen. En anden stor fordel ved wokken er i og med at den er rund og har meget høje kanter, så bliver det også nemmere at vende råvarerne rundt med hinanden, uden de ryger ud på komfuret. Netop derfor er wokken det foretrukne værktøj til stirfry retter.

Produktinformation

VC88062
Produktinformation
Højde
12 cm
Håndtag Materiale
Træ
Produceret i
Kina
Materiale
Sort Carbon Stål
Diameter
30 cm
Kompatibel med
Gaskomfur
Kogeplade

Du vil eventuelt også synes om