Wok pander Flonal Dura Induction Wok Pande 28cm VC88051

Flonal Dura Induction Wok Pande 28cm

Fantastisk wokpande i et super holdbart og effektivt design der tåler stålredskaber og som kan bruges på alle typer komfurer - inkl. induktion! 

339,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne wok pande er skabt med Flonal's fantastiske Dura Induction og Magma-Tech teknologier, der har en fantastisk evne til at lede varme, samtidig med det er enormt holdbart. Den flade bund er velegnet til almindelige komfurer, uanset om det er induktion, gas eller keramisk.

Wokpande til induktion!

Dura Induction består af en smedet aluminiumskrop med høj tykkelse og en særligt fremtrædende kant, som gør denne pande både effektiv i sin varmefordeling og solid og holdbar i mange år!

Panden er kompatibel med alle typer kogeplader, inklusive induktion, takket være en ny teknologi, der består i at påføre den magnetiske stålbund samtidig med smedeoperationen. Dette giver mulighed for at optimere produktionsprocessen og dermed begrænse omkostningerne betydeligt sammenlignet med andre induktionslinjer af samme kvalitetsniveau.

Uden på Dura Induction teknologien finder man den geniale Magma-Tech Plus non-stick belægningen. Den sikrer en slip-let overflade der er modstandsdygtig over for ridser og slid - selv ved brug af metalværktøj!
Og så er belægningen helt fri for PFOA og nikkel og tåler at gå i opvaskemaskinen!

Flonal Dura Induction

Hvorfor skal jeg have en wok pande?


Wok pander fås i mange forskellige størrelser og udformninger, men fælles for dem alle, er deres evne til at overføre varme meget direkte, og tilberede de klassiske stirfry retter fra de mange asiatiske køkkener.

Som regel forbinder man en wok med asiatiske retter, hvilket de selvfølgelig er fantastiske til at lave i. Men en wok pande er ikke bare god til asiatiske retter - det er også en god investering til mange andre formål i køkkenet. F.eks. kan man let lynstege grøntsager til lækre wraps, friturestege i olie og mange andre formål. Her er den flade model særligt egnet til de retter, hvor en ensartet stegeoverflade er ønsket.

En anden fordel ved wokken er, at den gør det nemt at få mest muligt ud af mindst muligt.
Udformningen på wokpanden gør, at du generelt bruger mindre fedtstof til stegning. Selvom det måske kan se ud af meget i bunden af panden, så bruger du faktisk ofte mindre olie, end du ville gøre på en flad pande.

En anden fordel ved wokken, er hastigheden - det går nemlig ret hurtigt når du skal lave maden i din wok. Som udgangspunkt er det retter med masser af grøntsager og jo tyndere du snitter dem, jo hurtigere går det også med tilberedningen. En anden stor fordel ved wokken er i og med at den er rund og har meget høje kanter, så bliver det også nemmere at vende råvarerne rundt med hinanden, uden de ryger ud på komfuret. Netop derfor er wokken det foretrukne værktøj til stirfry retter.

Produktinformation

VC88051
Produktinformation
Højde
8,5 cm
Håndtag Materiale
Bakelit
Produceret i
Italien
Materiale
3,5 mm aluminium med stålbase og Magma-Tech non-stick blægning
Diameter
28 cm
Kompatibel med
Gaskomfur
Glaskeramisk komfur
Induktionskomfur
Kogeplade

Du vil eventuelt også synes om