Wok Pande Carbon Stål Kantonesisk 45cm - Wok pande fremstillet af stål i kantonesisk stil med rund bund og to håndtag. Få fuld smæk på dine stirfry retter med en traditionel wokpande!

Wok Pande Carbon Stål Kantonesisk 45cm

Wok pande fremstillet af stål i kantonesisk stil med rund bund og to håndtag. Få fuld smæk på dine stirfry retter med en traditionel wokpande!

289,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne wok pande er udført i ren carbon stål, der har en fantastisk evne til at lede varme, samtidig med det er enormt holdbart.
Den traditionelle runde bund er perfekt til at mestre klassiske stirfry retter, og til at få bedst mulig smag i dine wokretter.
Den runde bund gør dog panden lidt sværere at balancere på et almindeligt gaskomfur - men det er der råd for, med en wok-ring!

De dobbelte håndtag er nittet til wokken for at give fremragende forstærkning og sikre, at den let kan holde til daglig brug og store retter.

Den kantonesiske wok pande, også kendt som "cantonese wok", "wohk" eller "dobbelt øre wok".

En traditionel wok pande er et fantastisk køkkenredskab.
Wok pander fås i mange forskellige størrelser og udformninger, men fælles for dem alle, er deres evne til at overføre varme meget direkte, og tilberede de klassiske stirfry retter fra de mange asiatiske køkkener.

Som regel forbinder man en wok med asiatiske retter, hvilket de selvfølgelig er fantastiske til at lave i. Men en wok pande er ikke bare god til asiatiske retter - det er også en god investering til mange andre formål i køkkenet. F.eks. kan man let lynstege grøntsager til lækre wraps, friturestege i olie og mange andre formål.

En anden fordel ved wokken er, at den gør det nemt at få mest muligt ud af mindst muligt.
Udformningen på wokpanden gør, at du generelt bruger mindre fedtstof til stegning. Selvom det måske kan se ud af meget i bunden af panden, så bruger du faktisk ofte mindre olie, end du ville gøre på en flad pande.

En anden fordel ved wokken, er hastigheden - det går nemlig ret hurtigt når du skal lave maden i din wok. Som udgangspunkt er det retter med masser af grøntsager og jo tyndere du snitter dem, jo hurtigere går det også med tilberedningen. En anden stor fordel ved wokken er i og med at den er rund og har meget høje kanter, så bliver det også nemmere at vende råvarerne rundt med hinanden, uden de ryger ud på komfuret. Netop derfor er wokken det foretrukne værktøj til stirfry retter.

Produktinformation

VC17287
Produktinformation
Højde
13cm
Håndtag Materiale
Træ
Produceret i
Kina
Materiale
Stål
Diameter
45cm
Kompatibel med
Gaskomfur

Du vil eventuelt også synes om