Gryder og pander Ikenaga Tekko Støbejern Shabu-Shabu Gryde VC27630
Nedsat pris

Ikenaga Tekko Støbejern Shabu-Shabu Gryde

Ægte japansk Shabu Shabu gryde i støbejern, der holder temperaturen når ingredienserne tilsættes. Gryden optimerer smagen og konsistensen af ingredienserne.

999,00 kr. 1.099,00 kr. - 100,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Shabu-Shabu er også kendt som det japanske svar på Fondue. En fantastisk japansk ret, hvor man tilbereder tynde skiver kød og grøntsager i en gryde ved bordet.

Denne støbejernsgryde giver dig en super autentisk Shabu Shabu oplevelse, da den er i et traditionelt japansk design. Det giver gryden en god evne til at holde på varmen, hvilket gør at man får den bedste tilberedning, da temperaturen ikke falder, når man dypper sine ingredienser. Og så ser den jo samtidigt super flot ud!

Retten tilberedes traditionelt af tynde skiver mørt oksekød, men nu om dage benyttes også svinekød, krabber, hønsekød, and eller hummer. For det meste bruges mør entrecôte, men mindre møre stykker som sirloin steak er også almindeligt. Dyrere kød som f.eks. Wagyu kan, takket være sin bedre smag og struktur, også bruges. Shabu shabu serveres normalt med grøntsager (kinakål, krysantemumblade, nori tang, løg, gulerødder, shiitake- og enokisvampe) eller tofu.

Tilberedningen sker ved bordet, og foregår ved at et stykke kød dyppes og trækkes frem og tilbage i en gryde med kogende afkog af tang eller bare kogende vand. Lyden der opstår når man trækker kødet igennem vandet, har givet retten sit navn - Shabu Shabu er nemlig et onomatopoietikon for lyden.

Kogt kød og grøntsager dyppes normalt i ponzu eller en sovs af sesamfrø, før de spises sammen med en skål kogte hvide ris. Efter at kødet og grøntsagerne er spist, bliver resten af indholdet i gryden normalt blandet med resten af risen eller med japanske nudler som udon, til en suppe, der spises til slut.

Produktinformation

VC27630
Produktinformation
Indhold volumen
2 Liter
Vægt
2,9kg
Dybde
9cm
Produceret i
Japan
Materiale
Støbejern (4mm)
Diameter
Bund: 20cm
Indre: 21cm
Ydre: 26cm