Gryder og pander Iwatani Takoyaki Maker Gas ZA83220

Iwatani Takoyaki Maker Gas

Ægte japansk Takoyaki Maker - en kombination af en Takoyaki pande og et bærbart gasblus. Perfekt til sociale middage, markedsdage eller andre events.

999,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne Takoyaki Maker fra Iwatani er perfekt til dig der elsker de klassiske japanske Takoyaki.
Ikke nok med at den er bærbar og dermed kan bruges overalt, den giver også et helt fantastisk og meget autentisk resultat.
Gasvarmen spreder sig via specielt formede rør under panden, så varmen fordeles jævnt og direkte, hvilket giver et sprødt ydre og en let flydende midte - præcis som Takoyaki skal være!

Men Takoyaki er selvfølgelig ikke det eneste du kan lave! Selvom hullerne er lidt mindre end klassiske danske æbleskivepander, så er den stadig helt perfekt til æbleskiver! Du kan også prøve dig ad med andre sjove opskrifter som små vaffelkugler i både søde og salte udgaver.

Takoyaki gasblusset kan sættes midt på bordet og dermed blive en del af en spændende, overraskende social middag, hvor madet tilberedes foran gæsterne. Mobiliteten er selvfølgelig også perfekt hvis du vil tage den med ud til events, markeder eller andre spændende steder.

Benytter helt almindelige 227g gasdåser/gasbeholdere som man kender fra camping gasblus m.m.
Disse er bredt tilgængelige og kan bl.a. købes i Harald NyborgBiltemaThansen og mange andre friluftsbutikker og byggemarkeder.

Produktinformation

ZA83220
Produktinformation
Vægt
2,2 kg
Højde
139mm
Bredde
348mm
Dybde
231mm
Produceret i
Japan
Materiale
Stål, aluminium, ABS

Du vil eventuelt også synes om