HOT WOK Top Line afsætningsbord inkl. gasflaske cover

HOT WOK afsætningsbord, som kan monteres på alle 5 og 10 kg letvægtsgasflasker. Inkl. en smart 2-i-1 opbevaringspose og flaskecover til 10 kg gasflasker.

599,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Når du bruger dit HOT WOK gasblus, står gasflasken typisk ved siden af - men hvorfor ikke udnytte den til at skabe noget ekstra afsætningsplads?
Og med det medfølgende cover til gasflasken ser det hele også meget pænere ud på terrassen eller altanen.

Top Line bordet kan nemt monteres på alle 5 og 10 kg letvægtsgasflasker og dermed får du ekstra afsætningsplads - og det man jo næsten aldrig kan få for meget af når det gælder udendørs madlavning.

Afsætningsbordet er fremstillet i robust plastik med stålben og består af en bordplade, 3 bordben og en adapter, der anbringes på gasflasken. Det smarte kliksystem gør bordet let at samle og montere på gasflasken. Stålbenene klikkes sikkert fast i bordpladen og derefter adapteren. Dermed står Top Line bordet helt stabilt.

Når bordet ikke er i brug, kan benene og adapteren sættes fast i bunden af bordpladen og opbevares i den smarte 2-i-1 pose. Dermed fylder det næsten ingenting, hvilket især er nyttigt for campister.

Det medfølgende cover til gasflasken er fremstillet i sort vandafvisende polyester og kan rengøres med en våd klud. Der er en kraftig snor foroven, så coveret kan sluttes tæt om gasflasken.

Top Line bordet sælges ekskl. gasflaske.

Produktinformation

HOT WOK
VC9912
Produktinformation
Vægt
Bord: 2,2 kg
Cover: 0,6 kg
Højde
Bordben: 27,5 cm
Bordplade: 8,5 cm
Cover: 72 cm
Bredde
Bord: 43 cm
Længde
Bord: 58 cm
Materiale
Cover: Polyester
Diameter
Cover: 52 cm

Vedhæftninger

Du vil eventuelt også synes om