Wok udstyr HOT WOK Silverline gasbrænder 4,5 kW inkl. gasregulator og slange VD02113

HOT WOK Silverline gasbrænder 4,5 kW inkl. gasregulator og slange

HOT WOK Silverline gasblus til indendørs brug med en effekt på 4,5kW med indbygget gasafbryder og piezo-elektrisk tænding. Inkl. gasregulator, slange og batteri

1.399,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Bliv ægte Wok Hei mester med et HOT WOK Silverline gasblus!

HOT WOK Silverline gasblusset leverer kraftige 4,5 kW effekt, og det gør HOT WOK gasblusset blandt de kraftigste indendørs gasbrændere på markedet - perfekt til madlavning i wok, hvor der er brug for hurtig varme ved super høje temperaturer.

HOT WOK Silverline gasbrænderen leveres med slange og gasregulator til gastilslutning og batteri til den elektriske tænding, så du er klar til at gå i gang med det samme!

Silverline gasblusset fra HOT WOK er udført i robust rustfrit stål og er CE-godkendt af sikkerhedsstyrelsen i DK - det må anvendes både indendørs og udendørs. Udover den robuste kvalitet er HOT WOK Silverline gasbrænderen kendt for sit stilrene design, der passer ind i de fleste køkkener og som er holdbart nok til at kunne bruges både inde og ude i mange år.

Hot Wok Silverline gasbrænderen måler L 43 x B 30 x H 17 cm og kan bruges med wokpander i alle størrelser, og selvfølgelig originalt Hot Wok tilbehør - vær dog opmærksom på, at nogle pander er bedst egnet til brug med fladbrænderringen (tilkøb).

I videoerne herunder kan du se, hvor nemt og hurtigt det er at komme i gang med at lave wokmad på din Hot Wok gasbrænder.

OBS! Før du laver med første gang, er det vigtigt, at du brænder Hot Wok wokpanden godt af. Se videoen, hvis du er i tvivl om, hvordan du gør.

Produktinformation

HOT WOK
VD02113
Produktinformation
Vægt
5,2 kg
Højde
Gasbrænder: 17 cm
Bredde
Gasbrænder: 30 cm
Længde
Gasbrænder: 43 cm
Medfølgende tilbehør
Batteri
Gasregulator
Slange
Materiale
Rustfrit stål

Vedhæftninger

Du vil eventuelt også synes om