Wok udstyr HOT WOK PRO gasbrænder 12 kW inkl. wokpande, gasregulator og slange VD03812

HOT WOK PRO gasbrænder 12 kW inkl. wokpande, gasregulator og slange

HOT WOK PRO gasbrænder med en effekt på hele 12 kW! Komplet woksæt inkl. wokpande, gasregulator og slange - lav wok retter som de professionelle derhjemme!

1.199,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Bliv ægte Wok Hei mester med et HOT WOK PRO gasblus!

Med HOT WOK Pro woksættet får du den fantastiske Hot Wok Pro 12,0 kW gasbrænder samt alt hvad du behøver for at kunne lave lækre wokretter på terrassen eller i haven. 

HOT WOK Pro gasbrænderen leverer vanvittige 12 kW effekt, og det gør HOT WOK gasblusset blandt de absolut kraftigste på markedet - perfekt til madlavning i wok, hvor der er brug for hurtig varme ved super høje temperaturer.

Gastilførslen justeres via tre individuelle haner, der styrer gasflammen. Det betyder, at du nemt kan justere og fordele varmen under tilberedningen, enten under gryden alene, kun siderne eller under hele wokken for det bedste resultat. Udformningen betyder også, at wokpanden er perfekt placeret i forhold til blusset.

HOT WOK Pro gasbrænderen leveres med en rundbundet wokpande med en diameter på 30cm, fremstillet i 1,5 mm carbon stål med træhåndtag. En perfekt wokpande der kan holde til de høje temperaturer og som er let nok til at svinge ingredienserne rundt med. Varmeoverførslen i det relativt tynde men meget robuste carbon stål er meget direkte, så du får optimal udnyttelse af det kraftige gasblus.

Derudover medfølger slange og gasregulator til gastilslutning, så du er klar til at gå i gang med det samme!

Professional gasblusset fra HOT WOK er udført i robust støbejern og er CE-godkendt af sikkerhedsstyrelsen i DK - det må udelukkende anvendes udendørs. Udover den robuste kvalitet er HOT WOK Pro gasbrænderen kendt for sit rustikke design med et autentisk udseende, der leder tankerne hen mod et traditionelt, asiatisk gadekøkken.

Hot Wok Pro gasbrænderen måler L 34,52 x B 28,0 x H 26,0 cm og kan bruges med wokpander i alle størrelser, og selvfølgelig originalt Hot Wok tilbehør - vær dog opmærksom på, at nogle pander er bedst egnet til brug med fladbrænderringen (tilkøb). Gasregulatoren passer til godkendte gasflasker på det danske marked.

I videoerne herunder kan du se, hvor nemt og hurtigt det er at komme i gang med at lave wokmad på din Hot Wok Pro gasbrænder.

OBS! Før du laver med første gang, er det vigtigt, at du brænder Hot Wok wokpanden godt af. Se videoen, hvis du er i tvivl om, hvordan du gør.

Produktinformation

HOT WOK
VD03812
Produktinformation
Vægt
10,5 kg
Højde
Gasbrænder: 26 cm
Bredde
Gasbrænder: 28 cm
Længde
Gasbrænder: 34,5 cm
Medfølgende tilbehør
Carbon Stål Wokpande Ø30 cm
Gasregulator
Slange
Håndtag Materiale
Pande: Træ
Materiale
Gasbrænder: Støbejern
Pande: 1,5mm Carbon Stål
Diameter
Pande: 30 cm

Vedhæftninger

Du vil eventuelt også synes om