HOT WOK Carbon Stål Wokpande Rund Bund 30cm - Wok pande i carbon stål med rund bund, lækkert træhåndtag og flot opbevaringspose fra HOT WOK. Perfekt til brug med HOT WOK gasbrændere!

HOT WOK Carbon Stål Wokpande Rund Bund 30cm

Wok pande i carbon stål med rund bund, lækkert træhåndtag og flot opbevaringspose fra HOT WOK. Perfekt til brug med HOT WOK gasbrændere!

299,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne wok pande fra HOT WOK er udført i ren carbon stål, der har en fantastisk evne til at lede varme, samtidig med det er enormt holdbart.

Den runde bund er velegnet til HOT WOK gasbrænderne, men fungerer selvfølgelig også på andre gaskomfurer der understøtter runde wokpander.

En traditionel wok pande er et fantastisk køkkenredskab.
Wok pander fås i mange forskellige størrelser og udformninger, men fælles for dem alle, er deres evne til at overføre varme meget direkte, og tilberede de klassiske stirfry retter fra de mange asiatiske køkkener.

Som regel forbinder man en wok med asiatiske retter, hvilket de selvfølgelig er fantastiske til at lave i. Men en wok pande er ikke bare god til asiatiske retter - det er også en god investering til mange andre formål i køkkenet. F.eks. kan man let lynstege grøntsager til lækre wraps, friturestege i olie og mange andre formål. Her er den flade model særligt egnet til de retter, hvor en ensartet stegeoverflade er ønsket.

En anden fordel ved wokken er, at den gør det nemt at få mest muligt ud af mindst muligt.
Udformningen på wokpanden gør, at du generelt bruger mindre fedtstof til stegning. Selvom det måske kan se ud af meget i bunden af panden, så bruger du faktisk ofte mindre olie, end du ville gøre på en flad pande.

Endnu en fordel ved wokken, er hastigheden - det går nemlig ret hurtigt når du skal lave maden i din wok. Som udgangspunkt er det retter med masser af grøntsager og jo tyndere du snitter dem, jo hurtigere går det også med tilberedningen. En anden stor fordel ved wokken er i og med at den er rund og har meget høje kanter, så bliver det også nemmere at vende råvarerne rundt med hinanden, uden de ryger ud på komfuret. Netop derfor er wokken det foretrukne værktøj til stirfry retter.

Produktinformation

HOT WOK
VC03730
Produktinformation
Vægt
0,96 kg
Medfølgende tilbehør
Opbevaringspose
Håndtag Materiale
Træ
Materiale
1,5mm Carbon stål
Diameter
30cm
Egenskab
Øje til ophængning på krog
Kompatibel med
Gaskomfur