Umeshu Choya Dry Ume Wine 750ml 10% EM80001

Choya Dry Ume Wine 750ml 10%

Syrlig og tør frugtvin baseret på den japanske ume, også kendt som 'Plum Wine' - en dry variation over en velkendt klassiker fra Choya.

139,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Choya er verdenskendte for deres autentiske umeshu blommelikør, der fremstilles naturligt uden nogle former for kunstige farve- , smags- eller tilsætningsstoffer.

I denne variant har deres opskrift fået et europæisk tvist, og fermenteringen er baseret på 100% frisk ume-juice; dette til forskel fra den klassiske Choya umeshu, hvor ume-frugter og sukker har trukket i japansk shochu (risalkohol).

Resultatet er en ume-vin med en let og frisk syrlighed, der med sin milde og afstemte smag er særligt udviklet til at komplimentere japansk madlavning såsom sushi og washoku. Farven er let gylden, og duften genkalder sig ume-frugtens egenskab af stenfrugt med noter som abrikos og mandel.

En naturlig og velsmagende frugtvin, der ingenlunde er for sød, og som er perfekt at servere i det varme sommervejr.

Nydes ren og afkølet, i cocktails eller med iskoldt danskvand.

Produktinformation

Choya
EM80001
Produktinformation
Alkohol volumen
10%
Indhold volumen
750ml

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Du vil eventuelt også synes om