Sau Tao Udon Nudler 4-pak - Økonomi-pakke med lækre udon hvedenudler, der kan indgå i mange japanske retter såsom forskellige nudelsupper og yakisoba. En super alsidig basisvare!

Sau Tao Udon Nudler 4-pak

Økonomi-pakke med lækre udon hvedenudler, der kan indgå i mange japanske retter såsom forskellige nudelsupper og yakisoba. En super alsidig basisvare!

42,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Udon nudler kan serveres i en varm bouillon eller nudelsuppe, i en tyk karrysauce eller med en kold mentsuyu dyppe-sovs. Det er også virkelig lækkert, når nudlerne steges med både sprøde og bløde bidder i mellem, som tager smag af grøntsager, kød og yakisoba-sauce.

Nudlerne har i det hele taget en dejlig mild smag og en spændstig, dej-agtig tekstur, der gør gør dem alsidige i køkkenet og nemme at bruge sammen med andre kraftigere ingredienser.

Sau Tao nudlerne er vakuumpakkede og kan holde sig i mange måneder ved opbevaring mørkt og tørt (som f.eks. en skuffe eller et skab).

Tilberedning

Kog 300ml vand pr. pakke.

Tilsæt nudlerne og evt. suppebase og krydderiblanding og lad det hele simre i gryden i 2 min. eller indtil nudlerne har det ønskede bid. Så nemt kan det gøres :)

Produktinformation

AH01894
Produktinformation
Vægt
800g (4x200g)
Produceret i
Kina

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

HVEDEmel, vand, majsstivelse, salt, fortykningsmiddel (E401), surhedsregulerende midler (E500ii, E270).Du vil eventuelt også synes om