Sanbishi Usukuchi Lys Soja Sauce 1L - Japansk Usukuchi lys sojasauce fermenteret gennem 1 år for en sød og let soja med et højere saltindhold og en lysere farve end traditionel sojasauce

Sanbishi Usukuchi Lys Soja Sauce 1L

Japansk Usukuchi lys sojasauce fermenteret gennem 1 år for en sød og let soja med et højere saltindhold og en lysere farve end traditionel sojasauce

49,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjernegod service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fra kr. 39 - gratis fragtmulighed ved køb over 399

 

Super hurtig levering - kun 1-2 hverdage!

Beskrivelse

Usukuchi er betegnelsen for en lys og let sojasauce, som går rigtig godt sammen med ingredienser og retter, hvori de finere smagsnuancer ikke nødvendigvis skal druknes, men fremhæves.

Samtidig med at smagen er let, er den også ekstra saltholdig i forhold til en koikuchi eller traditionel mørk sojasauce. Dette skyldes brygningsprocessen, hvor salt tilsættes undervejs for at undertrykke den fermentering, der netop får sojasaucen til at tage farve.

Den lettere konsistens og mere neutrale farve er et oplagt valg i f.eks. udon supper, chawanmushi og takikomi gohan.

Produktinformation

Sanbishi
CD01320
Produktinformation
Indhold volumen
1L
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Vand, salt, SOJAbønner (GMO-fri), HVEDE, alkohol

Energi (kJ) 420 kJ
Energi (kcal) 100 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 6,3 g
   (heraf sukkerarter) 5,9 g
Protein 6,5 g
Salt 15,7 g


Du vil eventuelt også synes om