Beskrivelse
White Stew er en super cremet og fyldig base, der kan laves til lækre sauceretter med ris eller til en klassisk pot pie, gratin eller stuvning med brød og kartofler til. Saucen er også velegnet at lave med sojamælk eller som en erstatning for flødesauce til pasta og Béchamel eller Mornay sauce til lasagne.
Tilsæt en fond, og du får en rig og fyldig hvid sauce ala Velouté.
Smagen kan minde om det, vi i vesten kender som en Béchamel - altså en cremet opbagt sauce med mælk, smør og mel - der her har fået et japansk twist med miso og ekstrakt fra napa-kål.
Så har du lyst til en nem og mættende japansk Yōshoku ret (vestlig ret), så skulle du prøve White Stew Mix.
Se f.eks. her, hvordan du laver en nem og cremet kartoffelgratin.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 160g
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Vegetabilske olier (palme, raps), HVEDEmel, sukker, majsstivelse, salt, maltodextrin, kinakålekstrakt, smagsforstærker (E621), SOJAmælkspulver (maltose, SOJAbønner), hvidkålsekstraktpulver, hydrolyseret protein (SOJAbønner), gærekstrakt (gær, maltodextrin, salt), løgpulver, miso-pulver (SOJAbønnepasta, vand, salt, ris), smagsforstærkere (E627, E631), peber, aroma.
Allergener: gluten, soja
Oprindelse: Japan
Energi (kJ) | 2210 kJ |
Energi (kcal) | 530 kcal |
Fedt | 33,0 g |
(heraf mættet) | 19,0 g |
Kulhydrat | 54,0 g |
(heraf sukkerarter) | 6,0 g |
Protein | 5,4 g |
Salt | 7,4 g |