Beskrivelse
Brown Stew er en super cremet og fyldig base, der kan laves til lækre sauceretter med ris eller til en klassisk pot pie, gratin eller stuvning med brød og kartofler til. Basen er også velegnet til at lave en variant af Omurice, hvor den brune sauce serveres sammen med ris og omelet.
Smagen kan minde om det, vi i vesten kender som Espagnole sauce eller demiglace - altså en indkogt, kraftig sauce - der her har fået et japansk twist med sojasauce og ekstrakt fra napa-kål.
Så har du lyst til en nem og mættende japansk Yōshoku ret (vestlig ret), så skulle du prøve Brown Stew Mix.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 160g
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Vegetabilske olier (palme, raps), HVEDEmel, sukker, majsstivelse, salt, maltodextrin, farve (E150), smagsforstærker (E621), gærekstrakt (gær, maltodextrin, glukosesirup, rapsolie, salt, løg, stivelse, løgekstrakt, glukose, gulerodspasta, vand), kinakålekstrakt, grøntsagsbouillonpulver (maltodextrin, salt, sukker, løgekstrakt, gulerodsekstrakt), sauterede løg (løg, majsolie), risolie, SELLERIekstrakt, gærekstrakt, krydderier), løgpulver, tomatpulver, SOJAsaucepulver (SOJAbønner, salt, HVEDE), hvidkålsekstraktpulver, krydderier, smagsforstærkere (E627, E631), farve (E160c), aroma.
Allergener: selleri, gluten, soja
Oprindelse: Japan
Energi (kJ) | 2128 kJ |
Energi (kcal) | 510 kcal |
Fedt | 32,0 g |
(heraf mættet) | 19,0 g |
Kulhydrat | 51,0 g |
(heraf sukkerarter) | 7,5 g |
Protein | 4,9 g |
Salt | 9,7 g |