Bandai Gashapon Dragon Ball Super Figur m/Tyggegummi

Få en ven med hjem i form af disse fine Dragon Ball Super figurer fra Bandai! Ligesom gashapon er det muligt at få op til flere forskellige karakterer ;)

83,00 kr.

Købt trygt dine julegaver hos os - udvidet returret til 31/01-24 på denne vare :)

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Bandai præsenterer karaktererne fra den verdenskendte anime-serie Dragon Ball som figurer i klassisk gashapon stil! I æsken medfølger også et tyggegummi med soda-smag.

Disse små samleobjekter udgives i forskellige serier med mulighed for at finde op til 8 forskellige karakterdesigns i den samme type æske eller kapsel. I denne Bandai Shokugan Super Warriors serie kan du være heldig at støde på de følgende karakterer: 

Gogeta i SSJGodSSJ, SSJ1, SSJ4 og SSJ4?hemmeligfarve? (ekstra sjælden!), Gotenks, Piccolo, Son Gohan samt Son Goku og lille Gohan på Kame Sennins palmeø.

Dragon Ball

Alle kender Dragon Ball - eller kan i hvert fald genkende seriens ikoniske tegnestil med de strittende frisurer, uvirkelig kampsport og vilde specialangreb fra Akira Toriyamas hånd. Et højtelsket fiktivt univers, som efterhånden spænder over adskillige episoders animation, film og spil.
Historien om den stærke, godhjertede og madglade sayajin med abehale, inspireret af den kinesiske legende om Sun Wukong, kunne for første gang læses på siderne af  Shōnen Jumps 51. nummer i 1984. Den dengang kun 14-årige Son Gokus eventyr nåede snart hele verden rundt med flere karakterer og spændende sagaer til følge - og historien fortsætter i Dragon Ball Super!

Figurer & Gashapon 

Figurer, statuer, figma, nendoroids og gashapon.

Japanske producenter formår virkelig at skabe noget for fans og for samlere af stort set det meste, og lige præcis karakterer fra internationalt sælgende anime og manga er særligt eftertragtede motiver for merchandise. Fans holder af udfordringen ved at samle et helt cast af karakterer fra deres favoritserie eller at skaffe alle figurer fra et bestemt gashapon sæt, og det, der i nogens øjne måske blot fremstår som legetøj, har i sandhed indfundet sig som en fast del otaku-kulturen. 

Gashapon, også kaldet gachapon eller gacha pod, kan bedst forklares som en kapsel eller kapselautomat indeholdende en overraskelse, som afspejler automatens tema. Mange husker måske de runde Pokéballs med forskellige typer Pokémon gemt indeni, hvoraf nogle skulle samles og nogle havde ekstra godter med i - dette er præcis den type figur, som gashapon er ;)

Navnet udspringer fra lyden af automathåndtaget, der trækkes, og lyden af figurkapslen, der lander i opsamlingsbakken - gasha gasha pon!
Intet sted finder man flere af disse maskiner samlet end i Akihabara eller Akiba, der huser adskillige butikker udelukkende fyldt med merchandise.

Kaiyodo, der ligger på 5. sal af Radio Kaikan-bygningen, er med sine næsten 60 unikke gashapon maskiner et evigt populært udflugtsmål for samlere og fans.

Produktinformation

RF03001
Produktinformation
Højde
(Figur) ca. 4cm
(Æske) 7,7cm
Bredde
(Æske) 3,7cm

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Sukker, glukose, stivelsessirup, gummibase, fortykningsmiddel (E414), surhedsregulerende middel (E330), aroma, emulgator (E322, soja), overfladebehandlingsmiddel (E904), blødgørende middel.

Allergener: soja
Oprindelse: Japan

Energi (kJ) 2029 kJ
Energi (kcal) 483 kcal
Fedt 22,2 g
   (heraf mættet) 14,1 g
Kulhydrat 65,4 g
   (heraf sukkerarter) 35,0 g
Protein 3,6 g
Salt 0,1 g


Du vil eventuelt også synes om