Slik Meito PukuPuku Taiyaki Melon Cream Soda Fisk RN80322
Nedsat pris

Meito PukuPuku Taiyaki Melon Cream Soda Fisk

En nuttet sprød vaffelfisk i klassisk japansk taiyaki stil med et porøst og fluffy fyld med smag af Melon Cream Soda - en sur/sød melon drik med vaniljeis. 

15,00 kr. 17,00 kr. - 2,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne PukuPuku fisk er udformet som en klassisk taiyaki dessert med ed sprødt ydre og lækkert fluffy indre, hvor ぷくぷく (pukupuku) her netop henviser til det luftige fyld, som fisken gemmer på. Det er et af mange japanske lydudtryk for en en boblende, skummende bevægelse og/eller en nuttet og buttet figur.

Taiyaki fisk er både en sjov og tilfredsstillende spise og imiterer udseendet af den røde havbrase, Pagrus major. Det er en utroligt populær streetfood, der er elsket af alle generationer i Japan, og som her kan nydes i en lettilgængelig snackudgave med smag af den klassiske japanske melon cream soda drik og en konsistens ala Knoppers vaflen, men hvor den sprøde fornemmelse hurtigt bliver mere cremet.

Melon Cream Soda er en drik der består og iskold melon sodavand og en kugle vanilieis - og tro os når vi siger at denne Taiyaki smager PRÆCIS sådan! ;)

Produktinformation

RN80322
Produktinformation
Vægt
16,5g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

HVEDEmel, stivelse, palmeolie, sukker, salt, LAKTOSE, kakaosmør, SØDMÆLKspulver, forarbejdet stivelse, aroma, emulgator (E322), surhedsregulerende middel (E330), hævemiddel (E500), skaldyrkalcium, farvestof (E100), fortykningsmiddel (E412).

Energi (kJ) 2217 kJ
Energi (kcal) 528 kcal
Fedt 28,8 g
   (heraf mættet) 14,2 g
Kulhydrat 64,2 g
   (heraf sukkerarter) 62,1 g
Protein 3,4 g
Salt 0,7 g


Du vil eventuelt også synes om