Slik STOP MADSPILD (BEDST FØR 30/11/22) - Meito PukuPuku Taiyaki FukuFuku Chokolade Fisk RN80323
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 30/11/22) - Meito PukuPuku Taiyaki FukuFuku Chokolade Fisk

En nuttet sprød vaffelfisk i klassisk japansk taiyaki stil med et porøst og fluffy fyld med smag af chokolade.

9,00 kr. 18,00 kr. - 9,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne PukuPuku fisk er udformet som en klassisk taiyaki dessert med et sprødt ydre og lækkert fluffy indre, hvor ぷくぷく (pukupuku) her netop henviser til det luftige chokoladefyld, som fisken gemmer på. Det er et af mange japanske lydudtryk for en en boblende, skummende bevægelse og/eller en nuttet og buttet figur.

Taiyaki fisk er både en sjov og tilfredsstillende spise og imiterer udseendet af den røde havbrase, Pagrus major. Det er en utroligt populær streetfood, der er elsket af alle generationer i Japan, og som her kan nydes i en lettilgængelig snackudgave med smag af chokolade og konsistens ala Knoppers vaflen, men hvor den sprøde fornemmelse hurtigt bliver mere cremet.

Produktinformation

RN80323
Produktinformation
Vægt
16,5g
Produceret i
Japan

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen - her finder du også gode råd om at undgå madspild :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Sukker, sødmælkspulver, palmeolie, kakaosmør, kakaomasse, lactosehvedemel, stivelse, salt, forarbejdet stivelse (E1412), emulgator (E322), bagepulver (E500), skaldyr calcium, aromastoffer, farvestof (karamel) (E150c)

Oprindelse: Japan

Energi (kJ) 2217 kJ
Energi (kcal) 528 kcal
Fedt 28,2 g
   (heraf mættet) 13,6 g
Kulhydrat 61,8 g
   (heraf sukkerarter) 59,8 g
Protein 6 g
Salt 0,4 g


Du vil eventuelt også synes om