Sauce Red Boat 40°N Premium Fish Sauce 250ml LE09680

Red Boat 40°N Premium Fish Sauce 250ml

Premium fiskesauce fremstillet på sorte ansjoser og havsalt og derefter fermenteret i tønder i 12 måneder for en fantastisk umamismag.

109,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Efter at være flyttet til USA, var Cuong Pham sulten efter at genskabe smagen fra sin barndom i Saigon. Men ikke engang de pulserende asiatiske markeder i San Francisco tilbød den intenst duftende "first-press fish sauce", nước mắm nhĩ, som Cuong huskede fra Vietnam.
Så i 2011 besluttede Cuong, at hvis han ikke kunne finde det, ville han lave det - og dermed startede Red Boat Fish Sauce.

Da han vendte tilbage til Vietnam, udvidede Cuong et lille familiedrevet anlæg på den tropiske ø Phú Quốc. Med sit klare vand og traditionelle fiskersamfund har Phú Quốc længe været kendt for at producere verdens bedste fiskesaucer. Cuong samarbejdede med ekspertfiskere og fortsatte en århundreder gammel fermenteringstradition.
I dag er Red Boat mærket stærkere end nogensinde. I en æra, hvor gennemsigtighed, sporbarhed og bæredygtighed regerer, er Red Boat lige så forpligtet til kvalitetsingredienser og dens fermenteringstradition, som den dag, det blev grundlagt.
Det betyder ingen tilsætningsstoffer, ingen konserveringsmidler og ingen smagsforstærkere. Bare den reneste fiskesauce på jorden.

Saucen er fri for gluten, konserveringsmidler, MSG og kunstige farver.

Produktinformation

LE09680
Produktinformation
Indhold volumen
250ml
Produceret i
Vietnam

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

ANSJOSER 80%, havsalt

Energi (kJ) 459 kJ
Energi (kcal) 108 kcal
Fedt <0,5 g
   (heraf mættet) <0,1 g
Kulhydrat <0,5 g
   (heraf sukkerarter) <0,5 g
Protein 27 g
Salt 24,2 g


Du vil eventuelt også synes om