Sake Masumi Sanka Junmai Daiginjo Sake 720ml EB82004

Masumi Sanka Junmai Daiginjo Sake 720ml

Japansk Junmai Daiginjo Sake i absolut topklasse fra det anerkendte Masumi bryggeri. Milde frugtige aromaer og flot umami finish.

439,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Sanka betyder "Bjergblomster" og denne sake opleves netop som ener frisk alpe-eng om foråret, hvor blomsterne står i fuld flor.

Masumi Sanka er brygget med Yamada Nishiki ris af højeste kvalitet og Masumi No. 7 gær - det giver fantastiske milde frugtaromaer og salte umami noter der gør den til en populær sake til at parre med gourmet retter på restauranter fra Tokyo til New York og Hong Kong.

I næsen får man florale noter med hints af fersken, banan og anisfrø. På smagspaletten går de friske og lette noter fra næsen igen, men man mødes også af en skøn, frisk syre og en flot lang eftersmag med dejlige umami noter.

Bør serveres afkølet for den bedste oplevelse.

Parres fantastisk med fisk med lyst kød, skaldyr, stegt kylling, lette pastaretter og salater med citrus og grønne urter.

Produktinformation

Masumi
EB82004
Produktinformation
Alkohol volumen
15%
Indhold volumen
720ml
Produceret i
Japan
Ris poleringsgrad (mængden af riskornet der er er tilbage efter polering)
45%

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Vand, ris, koji, gær