Sake Masumi Karakuchi Kiippon Junmai Ginjo Sake 720ml EB82002

Masumi Karakuchi Kiippon Junmai Ginjo Sake 720ml

Japansk Junmai Ginjo Sake med en udpræget tør smag og en flot aroma med noter af æble. En superb, balanceret sake oplevelse.

299,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Karakuchi Ki-Ippon (også stavet Kiippon) er en fast del af Masumi bryggeriets sake udvalg - og det er med god grund!

Denne sake har en udpræget mineralsk tørhed med skønne subtile noter af æbler fra Fuji. En mild syre og kun en snert sødme afslører sig i eftersmagen og gør denne unikke sake dejligt letdrikkelig med en lang eftersmag.

Kombinationen af både Miyama Nishiki og Sankei Nishiki ris fra Nagano præfekturet, Yamada Nishiki ris fra Hyogo præfekturet og de to komplekse gærtyper kaldet No. 18 og No. 9, opnår man en aromatisk og kompleks sake, der stadig formår at overraske med sin lethed og friske smagspalette.

Serveres bedst afkølet, men kan også nydes opvarmet.

Parres godt med retter der indeholder fisk med mørkt kød eller grøntsager med skarpe smage som asparges, artiskok eller rucola.

Produktinformation

Masumi
EB82002
Produktinformation
Alkohol volumen
15%
Indhold volumen
720ml
Produceret i
Japan
Ris poleringsgrad (mængden af riskornet der er er tilbage efter polering)
55%

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Vand, ris, koji, gær