Sake Hakutsuru Superior Junmai Ginjo Sake 720ml EA53087

Hakutsuru Superior Junmai Ginjo Sake 720ml

Hakutsuru Superior er en japansk Junmai Ginjo Sake med indbydende, blomstret aroma og en blid, frugtig smag med en let tør finish.  

179,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Når der skal brygges Sake betyder kvaliteten af vandet enormt meget for smagen. Til denne Sake bruger Hakutsuru naturligt kildevand vand fra Mt. Rokko, også kendt som 'Miyamizu Water'.
Samtidig bruges den fineste ris og en meget traditionel bryggemetode hvor der fermenteres i længere tid ved lave temperaturer.

Det giver en silkeblød sake med en meget ren, blomstret aroma der har sødlige noter fra melon, drue og ris.
I munden får man en meget blød, rund fornemmelse og en smag der udvikler sig - den starter med mild, sødlig fornemmelse og ender med en let tør finish. Af smagsnoter kan der fremhæves citrusfrugter og pære, samt subtile noter af melon og jordbær
Den nydes bedst afkølet til mellem 5 og 12 grader Celsius, men kan også serveres opvarmet til omkring 40 grader. Når den er kølig kommer flere af de sarte blomstrede noter frem, mens risen skinner mere igennem når den er opvarmet.

Hakutsuru Superior passer rigtig godt til let-saltede retter som f.eks. sauterede grøntsager, grillet eller stegt fisk og lyst kød, men den kan også med stor fornøjelse nydes til sushi.

Vil du vide mere om Sake?

Så bør du læse vores spændende artikler omkring den forunderlige Sake verden:

10 facts du bør vide om Sake!

Sake tips - her er vores bedste råd!

Sake temperaturer - sådan kan du servere Sake

Produktinformation

Hakutsuru
EA53087
Produktinformation
Alkohol volumen
14,5%
Indhold volumen
720ml
Produceret i
Japan
Ris poleringsgrad (mængden af riskornet der er er tilbage efter polering)
60%

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Vand, ris, koji, gær