Masumi Okuden Kanzukuri Junmai Sake 720ml
Masumi bryggeriets traditionelle Junmai Sake. Blid og mild i alle aspekter, med subtile, organiske smage og et strejf af ris-sødme.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Okuden Kanzukuri har en blid duft af bær, melon og jordede noter. En semi-blomstret smag mødes af en flot mundfylde med smag af tørret frugt, der kulminerer i en tør afslutning. Viskositeten er lidt tyk, og den fornemmes meget blid i munden. De rigelige aminosyrer i denne Junmai giver den en komplet rundhed, der forstærkes yderligere ved opvarmning.
Masumi Okuden Kanzukuri fremstilles på Miyama Nishiki og Hitogokochi fra Nagano præfekturet og den famøse Masumi No. 7 gær - en gær der oprindeligt blev udviklet af Masumi i 1946, og som i dag er vidt udbredt i Sake produktion over hele Japan.
Masumi Okuden Kanzukuri går fortrinligt til klassiske japanske retter som yakitori, teriyaki, sukiyaki, nabe hotpot og grillet fisk.
Det anbefales at servere denne sake opvarmet, men den kan også sagtens nydes afkølet. Læs mere om Sake serveringstemperaturer her.
Se mere om Masumi som bryggeri i denne video:
Produktinformation
Produktinformation
- Alkohol volumen
- 15%
- Indhold volumen
- 720ml
- Produceret i
- Japan
- Ris poleringsgrad (mængden af riskornet der er er tilbage efter polering)
- 70%
Salg af alkohol

Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. /
Vand, ris, koji, gær