Sake Masumi KAYA Brown Junmai Sake 720ml EB82958

Masumi KAYA Brown Junmai Sake 720ml

KAYA Brown er en sand fornøjelse med sin milde aroma men samtidigt robuste smag, der er god til krydrede japanske retter.

199,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

KAYA Brown er opkaldt efter den den brungyldne farve på rismarker under efterårets høst.
Det er en sake med en relativt let polering, der formår at bevare den velsmagende dybde af de lokale Nagano sake-ris. Milde aromaer af brune ris og fløde baner vej for en sød og krydret umami, der igen løftes af ren og delikat syrlighed.

Masumi KAYA Brown fremstilles på Miyama Nishiki og Hitogokochi fra Nagano præfekturet og den famøse Masumi No. 7 gær - en gær der oprindeligt blev udviklet af Masumi i 1946, og som i dag er vidt udbredt i Sake produktion over hele Japan.

Masumi KAYA Brown går fortrinligt til klassiske japanske husmandsretter som grillet fisk, retter med teriyaki sauce, nabe hotpot, okonomiyaki og andre salte og krydrede retter med robusthed.

Det anbefales at servere denne sake opvarmet, men den kan også sagtens nydes afkølet. Læs mere om Sake serveringstemperaturer her.

Hør mere om KAYA Brown og Masumi som bryggeri i denne video med eksperten Keith Norum:

Produktinformation

Masumi
EB82958
Produktinformation
Alkohol volumen
14%
Indhold volumen
720ml
Produceret i
Japan
Ris poleringsgrad (mængden af riskornet der er er tilbage efter polering)
70%

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Vand, ris, koji, gærDu vil eventuelt også synes om