Olie STOP MADSPILD (BEDST FØR 06/10/22) - Kadoya Pure Ristet Sesam Olie 327ml DC10422
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 06/10/22) - Kadoya Pure Ristet Sesam Olie 327ml

Kadoya Pure ristet sesamolie med en kraftig aroma og smag af ristet sesam. Denne variant er hårdt ristet for en meget intens sesamsmag.

30,00 kr. 75,00 kr. - 45,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

En lækker, ren sesamolie med en nøddeagtig og kraftig sesam aroma, der er ideel til sunde, smagfulde og mangfoldige køkkener. God til wok-retter, marinader, dressinger, saucer, salater og meget mere. Den rene sesamsmag giver dybde og balance til dine retter, samtidig med du får den udsøgte aroma fra sesamfrøene olien er lavet på.

Tro os - vi har smagt utallige sesamolier, men vi vender altid tilbage til denne fra Kadoya, da den simpelthen har den mest fantastiske aroma og smag.
Japansk kvalitet når det er allerbedst!

Produktinformation

Kadoya
DC10422
Produktinformation
Indhold volumen
327ml
Produceret i
Japan

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen - her finder du også gode råd om at undgå madspild :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

SESAMolie 100%

Energi (kJ) 3766 kJ
Energi (kcal) 900 kcal
Fedt 100 g
   (heraf mættet) 14,3 g
Kulhydrat 0,0 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 0,0 g
Salt 0,0 g


Du vil eventuelt også synes om