Øl Sapporo Lager Øl 330ml ES03012

Sapporo Lager Øl 330ml

Klassisk japansk lager øl - forfriskende smag og balanceret bitterhed

20,00 kr.
Inkl. moms
Antal Rabat Du sparer
24 1,00 kr. 24,00 kr. ved dette antal
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Sapporo Lager er en gylden, filtreret pilsner fra Japans ældste ølbryggeri, Sapporo. Både duft og smag har en kornfyldt, flot og afstemt smagsprofil. Smagen af korn suppleres af en diskret og balanceret humlebitterhed, der også bidrager med friskhed og noter af nyslået græs. Alt i alt en let, mild og frisk pilsner der går sig til en bred palette af asiatiske retter.

Ønsker du at vide mere om drikkekultur i Japan og Izakaya, anbefaler vi at kaste sig over de følgende bøger The Complete Guide to Japanese Drinks samt Korean BBQ & Japanese Grills for lækre opskrifter og idéer til sjove asiatiske selskabslege og drikkespil!

Produktinformation

Sapporo
ES03012
Produktinformation
Alkohol volumen
4,7%
Indhold volumen
330ml
Pant
Inkl. pant

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Vand, Korn, Malt, HumleDu vil eventuelt også synes om