Kogebøger Korean BBQ & Japanese Grills VM24042

Korean BBQ & Japanese Grills

I Korean BBQ & Japanese Grills udforskes det bedste fra den koreanske og japanske grill verden – teknikkerne, filosofien og de historiske rødder.

319,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

I Korean BBQ & Japanese Grills udforsker Jonas Cramby det bedste fra den koreanske og japanske grill verden – teknikkerne, filosofien og de historiske rødder.

Han deler sine yndlingsopskrifter, som blandt andet omfatter klassikere i yakitori-, yakiniku- og izakaya-stil. Fra saftige kødspyd til marinerede bulgogi-retter, i denne bog er der en lang række lækre retter, såvel som komplementære umami-rige saucer og overdådige tilbehør, der kan nydes.

Afpuds og saucer tager alle minutter at forberede og kødet sekunder at grille. Der er også guider til, hvordan du skærer kødet, finde de rigtige ingredienser og, for en autentisk oplevelse, de bedste bordgrill at bruge, som er enkle, bærbare og så billige, at alle kan nyde en fest – hvor som helst.

Kunsten at grille i koreansk og japansk stil, er ikke bare et måltid, det er en praksis ud i opmærksomhed. Produkter og redskaber er nøje udvalgt og noget så simpelt som et stykke kylling, lidt salt og ild kan med øvelse og den rette teknik forvandles til noget sublimt.

Kapitlerne omfatter:

  • Yakitori/grillet kylling
  • Yakiniku/grillet kød
  • Koreansk BBQ
  • Izakaya/bar snacks

Fuld titel: Korean BBQ & Japanese Grills: Yakitori, Yakiniku, Izakaya

Produktinformation

VM24042
Produktinformation
Højde
25,6cm
Bredde
19,6cm
Dybde
2,1cm
Sprog
Engelsk
Sidetal
176
Forfatter
Jonas Cramby
Format
Hardcover