The Complete Guide to Japanese Drinks

Dette er en uundværlig bog for enhver, der er interesseret i brygning, destillering, nye cocktails eller japansk kultur, rejser og mad. Kampai!

319,00 kr.
Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

Drik dig vej gennem Japan ved hjælp af denne bog!

Japan er hjemsted for nogle af verdens mest interessante alkoholiske drikkevarer, lige fra traditionel Sake og Shochu til japansk whisky, øl, vin og cocktails, der vinder global anerkendelse og priser.

I denne omfattende undersøgelse af japanske drikkevarer dækker eksperterne Stephen Lyman og Chris Bunting alle de vigtigste typer drikkevarer, der findes i japanske barer og restauranter, samt supermarkeder og spiritusbutikker rundt om i verden. Bogen har kapitler om Sake, Shochu, whisky, vin, øl, Awamori (en snaps-lignende spiritus fra Okinawa), Umeshu blommevin og andre frugtvine. Der er også et fascinerende kapitel om moderne cocktails i japansk stil, komplet med opskrifter, så du kan få den autentiske oplevelse derhjemme.

Der gives grundige beskrivelser af varianterne af hver drik sammen med historie, produktionsmetoder, aktuelle tendenser og hvordan man drikker dem. Detaljerede bar- og købervejledninger bagerst på bogen lister specialiserede virksomheder, hvor læserne kan gå for at nyde og købe drinks, både i Japan og byer rundt om i verden.

Fuld titel: The Complete Guide to Japanese Drinks: Sake, Shochu, Japanese Whisky, Beer, Wine, Cocktails and Other Beverages

Produktinformation

VM14951
Produktinformation
Højde
25,65cm
Bredde
19,56cm
Dybde
2,3cm
Sprog
Engelsk
Sidetal
159
Forfatter
Stephen Lyman & Chris Bunting
Format
Hardcover