Mandolinjern Benriner Vertikal Frugt- og Grøntssagsskærer VD00887
Nedsat pris

Benriner Vertikal Frugt- og Grøntssagsskærer

Frugt- og grøntsagsskærer med slibbart knivblad. Kan snitte 2mm tynde spiraler af frugt og grøntsager i forskellig bredde med de medfølgende julienne blade.

399,20 kr. 499,00 kr. -20%
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Det kan være besværligt at skære grøntsager i perfekte strimler og spiraler, men med dette simple aggregat fra Benriner kan du få perfekte resultater - hver gang! De superskarpe blade og det smarte drejesystem giver dig professionelle resultater som dine gæster vil beundre med misundelighed.

En Spiralizer fra Benriner er perfekt til at lave grøntsagspasta, pynt til sashimi anretninger, salater og meget, meget mere!

Denne spiralsnitter kan snitte en 2mm tynd spiral fra midten af frugten eller grøntsagen. Der medfølger 3 strimleblade, der sammen med skærebladet kan strimle spiraler på 1 x 1 mm, 2,5 x 1 mm eller 4 x 1 mm. Grøntsagsstrimleren kan håndtere råvarer med en diameter på op til 12 cm og en længde på op til 6 cm.

Benriner er kendt for ekstremt skarpe knive og skæreværktøjer af høj kvalitet og alsidigheden. Benriners produkter produceres i Japan af et slidstærkt, fødevareklassificeret plast, helt uden BPA. Selve knivbladet er håndslebet i rustfrit stål og er af den højeste japanske kvalitet. Det har den samme skarphed som de japanske kokkeknive. Benriners produkter er også kendt for deres lange holdbarhed.

Benriner modelnummer: BN-8WLaveste pris på PriceRunner

Produktinformation

Benriner
VD00887
Produktinformation
Vægt
296g
Højde
25cm
Bredde
11cm
Længde
14cm
Produceret i
Japan
Materiale
BPA-fri plast, rustfrit stål

Du vil eventuelt også synes om