Kopper Japansk Keramik Kop Sæt 320ml Limited Guld & Sølv Kōseki VHC5466

Japansk Keramik Kop Sæt 320ml Limited Guld & Sølv Kōseki

Hånddrejet keramik fra Touetsu Kiln i det sydlige Japan. Dette smukke te- eller shochu kopsæt funkler med udsøgte detaljer, der kun findes i begrænset oplag.

599,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Den smukke krakelering og de metalliske accenter giver disse kopper et helt unikt patineret udtryk, der gør sig utrolig godt på bordet som akkompagnement til din japanske te, shochu eller hai-chu cocktail.

F.eks. kan du nemt blande din egen oyuwari, som fylder koppernes størrelse ud på en lækker og tilfredsstillende måde. Læs mere om denne type drik nedenfor.

Vi anbefaler selvfølgelig også at fylde kopperne med en masse andre japanske drikkevarer - se det store udvalg her.

Oyuwari Shochu

Denne drik består af hvilken som helst shochu opblandet med varmt vand, og kan være med til at frembringe en mere frisk og mild aroma. Eftersom shochu baseret på sød kartoffel, imo shochu, i forvejen har en naturlig sødme og masser af aroma, er denne et oplagt valg at bruge. 

Bland 4 dele vand i koppen og derefter 6 dele shochu uden at mixe. Da shochu har en tungere fylde end vand, vil væsken naturligt blande sig med hinanden.
Vent 5 min, nyd aromaen og tag et sip af den lækre varme drik - perfekt til kolde vintre eller som afslutningen på en lang slidsom dag.

Arita Yaki

I hænderne på håndværkerne hos Touetsu Kiln (d. 1641) i Arita gennemgår det flotte stentøj en helt utrolig proces. Leret mister undervejs sine plastiske egenskaber og opnår gennem æltning, tørring, bisque, glasering og brænding en krystalstruktur, som er glashård og sikker at anvende i køkkenet.

Det håndlavede element er charmerende og præsenteres stolt af skaberne som et udtryk for for wabi -  respekten for det enkle liv og den underspillede skønhed i det uperfekte, som gennemsyrer meget af japansk håndværk og selvforståelse. Mens symmetri og perfektion har en ende, er det irregulære, det uperfekte og det asymmetriske uden ende og derfor noget, som Zenbuddhismen hylder som æstetisk princip.


Fuldend dine eventyr ud i det japanske køkken med andre autentiske keramikvarer fra Made In Japan.

Information om sikkerhed

Keramikken er godkendt til anvendelse i opvaskemaskine og mikroovn, men vi anbefaler ikke dette. OBS!

Vi gør opmærksom på, at dele af denne type glasering (crackle glaze) kan være mere sensitiv over for fugt og varme. Se gerne opbevaringsvejledning her.

Vær opmærksom på store temperaturudsving, f.eks. ved inden for kort tid at flytte keramik fra fryser til ovn.
Vær også opmærksom på at beskytte bordplader mv. fra varme skåle og tallerkener med en bordskåner af træ eller stof.

Produktinformation

VHC5466
Produktinformation
Indhold volumen
320ml
Højde
9cm
Diameter
8,5cm

Du vil eventuelt også synes om