Liste over varer efter mærke Made In Japan

Made in Japan har i over 25 år specialiseret sig inden for håndlavede japanske keramikvarer, som stadig er dybt forankrede i lokale håndværkstraditioner og i en særegen japansk designsensibilitet og wabi.

Erfarne hænder er det uvurderlige redskab, hvormed der primært arbejdes hos Ichi og Takai Kiln i Gifu, hvorfra både ler og håndværk har sin oprindelse. 

Processen at omskabe det naturligt forekommende ler i Gifu til brugsstærkt stentøj er en langvarig en, og ikke to stykker minoyaki-stentøj forbliver ens, mens de gennemgår flere altafgørende forandringer og temperaturskift i værksted og ovn.

Keramikbrænderier som Ichi og Takai Kiln er opereret af japanske familier, hvis samarbejde, inspiration og evner kommer til udtryk i unikke serier stentøj hos Made In Japan. Således fremkommer den krakelerede effekt i serien Cobalt Blue af en ekstra glasurbrænding ved lavere varme, som Takai kiln har specialiseret sig i at lave.

Det færdige produkt er et stykke tidløs keramik af høj kvalitet og kunstnerisk formåen, som kan fuldende din oplevelse med det autentiske japanske køkken.

alkohol