Made In Japan

Made in Japan har i over 25 år specialiseret sig inden for håndlavede japanske keramikvarer, som stadig er dybt forankrede i lokale håndværkstraditioner og i en særegen japansk designsensibilitet og wabi.

Made In Japan Japansk Keramik

Erfarne hænder er det uvurderlige redskab, hvormed der primært arbejdes hos Ichi og Takai Kiln i Gifu, hvorfra både ler og håndværk har sin oprindelse. 

Processen at omskabe det naturligt forekommende ler i Gifu til brugsstærkt stentøj er en langvarig en, og ikke to stykker minoyaki-stentøj forbliver ens, mens de gennemgår flere altafgørende forandringer og temperaturskift i værksted og ovn.

Japansk keramik i høj kvalitet

Keramikbrænderier som Ichi og Takai Kiln er opereret af japanske familier, hvis samarbejde, inspiration og evner kommer til udtryk i unikke serier stentøj hos Made In Japan. Således fremkommer den krakelerede effekt i serien Cobalt Blue af en ekstra glasurbrænding ved lavere varme, som Takai kiln har specialiseret sig i at lave.

Det færdige produkt er et stykke tidløs keramik af høj kvalitet og kunstnerisk formåen, som kan fuldende din oplevelse med det autentiske japanske køkken.

alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.