Made In Japan

Made in Japan har i over 25 år specialiseret sig inden for håndlavede japanske keramikvarer, som stadig er dybt forankrede i lokale håndværkstraditioner og i en særegen japansk designsensibilitet og wabi.

Erfarne hænder er det uvurderlige redskab, hvormed der primært arbejdes hos Ichi og Takai Kiln i Gifu, hvorfra både ler og håndværk har sin oprindelse. 

Processen at omskabe det naturligt forekommende ler i Gifu til brugsstærkt stentøj er en langvarig en, og ikke to stykker minoyaki-stentøj forbliver ens, mens de gennemgår flere altafgørende forandringer og temperaturskift i værksted og ovn.

Keramikbrænderier som Ichi og Takai Kiln er opereret af japanske familier, hvis samarbejde, inspiration og evner kommer til udtryk i unikke serier stentøj hos Made In Japan. Således fremkommer den krakelerede effekt i serien Cobalt Blue af en ekstra glasurbrænding ved lavere varme, som Takai kiln har specialiseret sig i at lave.

Det færdige produkt er et stykke tidløs keramik af høj kvalitet og kunstnerisk formåen, som kan fuldende din oplevelse med det autentiske japanske køkken.

Japansk Keramik Sake Serveringssæt Koksgrå
529,00 kr.
Inkl. moms
På lager

Keramik fra Japan af udsøgt kvalitet. Beholder med 4 matchende kopper i et moderne design med flotte koksgrå farver særligt udvalgt af lokalt værksted i Gifu.

alkohol