Aroy-D Kokosmælk 400ml - Super aromatisk og velsmagende kokosmælk i konservesdåse. Masser af indbydende smag og duft af kokos. Perfekt til både madlavning, drinks og desserter.

Aroy-D Kokosmælk 400ml

Super aromatisk og velsmagende kokosmælk i konservesdåse. Masser af indbydende smag og duft af kokos. Perfekt til både madlavning, drinks og desserter.

19,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Nyd En Tropisk Kulinarisk Oplevelse med Aroy-D Kokosmælk

At tilføje en eksotisk twist til dine måltider har aldrig været lettere! Med kokosmælk af højeste kvalitet fra Aroy-D, kan du forvandle dine retter og drinks til en sand tropisk oplevelse. Lad os udforske nogle lækre måder at integrere kokosmælk i din madlavning på.

Aroy-D Coconut Milk er kendt for sin høje kvalitet - her er der velsmag og lækker konsistens garanteret. Ikke mere tynd, smagsløst kokosmælk - med Aroy-D er du sikret den samme kvalitet som restauranterne bruger.
Dermed får du det lækre, cremede resultat, som kokosmælken er kendt for, kombineret med en intens smag.

Kokosmælk til Lækre Karryretter

Skab magi i køkkenet med kokosmælkens rige og fyldige smag, perfekt til karryretter. Fra kylling til vegetariske muligheder kan du forbedre dine yndlingskarryopskrifter ved at tilføje kokosmælk. Resultatet? En himmelsk smagsoplevelse, der vækker dine smagsløg.

Suppeoplevelser med Kokosmælk

Gør dine supper uforglemmelige ved at tilføje en skvæt kokosmælk. Den delikate balance mellem det cremede og det friske løfter dine supper til et nyt niveau. Prøv det i en tomatsuppe eller en lækker karrysuppe for at opdage, hvordan kokosmælk kan forvandle dine foretrukne opskrifter.

Cocktails: Perfektion med Kokosmælk

Tag din næste cocktail til himmelske højder ved at bruge kokosmælk til at lave f.eks. pina colada-cocktails. Den smooth konsistens og den naturlige sødme fra kokosmælken skaber den ultimative drikkeoplevelse. Serveres med is og et strejf af parasol, og du har en drink, der transporterer dig direkte til en tropisk paradisstrand.

Produktinformation

Aroy-D
BX00400
Produktinformation
Indhold volumen
400ml
Produceret i
Thailand

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Kokosnødekstrakt 70%, vand, emulgator (E435)

Energi (kJ) 764 kJ
Energi (kcal) 185 kcal
Fedt 19 g
   (heraf mættet) 17 g
Kulhydrat 2 g
   (heraf sukkerarter) 2 g
Protein 1,6 g
Salt 0,05 g


Du vil eventuelt også synes om