Savoy Coconut Cream 400ml - Ekstra cremet kokosmælk, også kaldet coconut cream, med masser af indbydende smag og duft af kokos. Perfekt til alt fra madretter til drinks og desserter.

Savoy Coconut Cream 400ml

Ekstra cremet kokosmælk, også kaldet coconut cream, med masser af indbydende smag og duft af kokos. Perfekt til alt fra madretter til drinks og desserter.

26,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Skab en uovertruffen tropisk oplevelse for dine gæster ved hjælp af vores eksklusive Coconut Cream fra Savoy! Vores særligt udvalgte kokosnøddecreme er skabt til at forvandle dine drikkevarer til autentiske smagsrejser. Dyk ned i paradiset ved at bruge denne kokoscreme til at fremstille forfriskende og lækre opskrifter, der vil tage dine smagsløg med på en rejse til fjerne kyster.

Hvad er Coconut Cream?

Coconut cream, eller kokosnøddecreme på dansk, er en tyk og rig væske, der udvindes fra kødet af modne kokosnødder. Denne creme adskiller sig fra kokosmælk ved at have en lavere vandindhold, hvilket gør den tykkere og mere koncentreret. For at fremstille kokoscreme presses kødet fra kokosnødden, og den resulterende væske gennemgår en filtreringsproces for at fjerne eventuelle faste partikler.

Kokoscreme har en intens og autentisk smag af frisk kokosnød og en fyldig tekstur, hvilket gør den velegnet til brug i madlavning, bagning og drikkevarer. Den bruges ofte som ingrediens i tropiske retter, desserter, cocktails og saucer for at tilføje en distinkt kokossmag og en silkeagtig konsistens til retterne. Kokoscreme er også et populært valg for dem, der søger at tilføje en tropisk twist til deres kulinariske kreationer.

Hvad bruger man Coconut Cream til?

Vores kokoscreme er ikke blot en ingrediens; det er nøglen til f.eks. at skabe pina colada-cocktails, der emmer af den autentiske smag og konsistens fra friske kokosnødder. Den fyldige tekstur og delikate aroma af vores kokoscreme kombinerer sublimt med andre ingredienser, hvilket resulterer i drinks, der ikke blot slukker tørsten, men også vækker sanserne med en sublim og forfriskende oplevelse.

Udforsk verdenen af tropiske smage og bring øjeblikkeligt eksotiske dimensioner til dine madretter, desserter, bagværk, cocktails og meget mere, ved at vælge vores Savoy Coconut Cream. Lad dine kreationer bringe feriestemning til ethvert arrangement, og lad smagen af paradis tage over, når du bruger vores kokoscreme som nøglen til at låse op for en uovertruffen smagsoplevelse. 

Produktinformation

BX05008
Produktinformation
Indhold volumen
400ml
Produceret i
Thailand

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Ekstrakt af KOKOSNØD 70%, vand.

Energi (kJ) 934 kJ
Energi (kcal) 227 kcal
Fedt 23 g
   (heraf mættet) 21 g
Kulhydrat 2,8 g
   (heraf sukkerarter) 1,9 g
Protein 2,1 g
Salt 0,04 g