Kogebøger Brewing Sake - Release The Toji Within VM47780

Brewing Sake - Release The Toji Within

Denne bog om Sake brygning er den førende guide til brygningsprocessen og de karakteristiske smage inden for sake.

289,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

Release The Toji Within

Ligesom Japans Toji (mesterbryggere), kan du også brygge fremragende sake derhjemme. Brewing Sake beskriver ingredienserne, udstyret og giver dig knowhow til at brygge Japans nationale drik, Sake. Bogen vil give dig muligheden for at brygge din egen højkvalitets sake og stolt dele den med dine venner og familie.

Dette er den første ikke-japanske bog udelukkende om at brygge sake. Baseret på de faktiske metoder, der bruges af japanske bryggere, beskriver Brewing Sake hvert trin i brygningsprocessen, og hvordan du kan implementere dem. Men det stopper ikke her; snarere forklarer den de underliggende processer, der er drevet af mikrobiologien af ​​gæren og bakterierne, der driver brygningsprocessen, samt kemien i ingredienserne. Brewing Sake leder dig gennem en trin for trin metode, der giver dig den bedste chance for en vellykket første bryg. Når du er færdig med at læse denne bog, vil du have fuldt indblik og forståelse for sakebrygning, hvert af de involverede trin og de anvendte ingredienser.

Produktinformation

VM47780
Produktinformation
Sprog
Engelsk
Sidetal
230
Forfatter
William G. Auld
Format
Paperback

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.