Beskrivelse
Wakame tang har en dejligt mild og behagelig smag.
Den bruges ofte i supper, salater og grøntsagretter. Tangen er meget næringsrig og fyldt med vitaminer og mineraler. Prøv tangen i miso suppe eller asiatiske salater. Den tørrede wakame tang er også kendt som "Cut Wakame".
Denne Wakame tang er lavet til at hælde direkte i dine varme, kogte ris. Tangen tilfører ekstra smag, aroma og tekstur til dine ris, og giver et lækkert resultat i f.eks. Bento bokse, Onigiri risboller, eller bare som tilbehør til andre japanske retter.
Tangen kræver ingen opblødning eller tilberedning - drys blot den fintskårne tang direkte i dine ris og nyd efter 2 minutter!
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 22g
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Wakame-tang (66 %), salt smagsforstærkere (E621, E635, E631), surhedsregulerende middel (E296).
Oprindelse: Japan
Genluk pose efter brug. Undgå direkte sollys, varme og fugt.
Dosering: Ca. 3 g pr. risskål (150-200 g)
Energi (kJ) | 887 kJ |
Energi (kcal) | 184 kcal |
Fedt | 2,2 g |
(heraf mættet) | 0,1 g |
Kulhydrat | 32,0 g |
(heraf sukkerarter) | 19,2 g |
Protein | 15,4 g |
Salt | 45,8 g |